...palattiin, vihdoin. "Omalla" parkkiksella muistuttelua sekä koiralle että ohjaajalle.

Alku aikamoista söhellystä molempien osalta. Humppa oli tosi tohkeissaan päästessään töihin, ja itse ahnehdin vähän liikaa ja vedin heti kärkeen pitkiä seuraamispätkiä. Kuitenkin hitaan käynnin, käännösten ja muiden rytmin rikkomusten jälkeen ihan sairaan hienoa.

Perusasentoihin pitäis nyt kunnolla pureutua, jäävät tosi helposti vinoiksi. Yritin olla tarkkana, mutta lisää treeniä tarvitaan.

Muutama luoksetulo, ihan jees mutta perusasento jää näissäkin helposti vajaaksi. Varmuutta tähän, Humppa selvästi vähän arpoo tulisiko eteen vai sivulle.

Loppuun noutomotivaatiota hakurullalla. Jätin koiran odottamaan, tiputin rullan matkalle ja kutsuin. Ihan lyhyeltä matkalta. Muuten hyvä, mutta ei tule lähelle esineen kanssa ja se helposti tippuu jos palkka on esillä. Yritetään nyt luoda motivaatiota ja vähän vuorotella pitoharjoituksia ja hauskanpitoa, josko niistä jossain vaiheessa tulisi yhtä kivoja.

Siistiä että päästiin kentälle, tästä jatketaan taas kovalla innolla! Yritetään saada paikka Kangasalan kokeeseen maaliskuulle, ja todellakin, alokasluokassa jatketaan...