Olipa yllättävä tulos Kannuksen kokeessa; 148,5p ja II-tulos, tuomarina Jari Salokanto. Oli tosi tiukka linja, vähensi reilusti pisteitä esim. liian voimakkaista käskyistä, seuraaminen jos oli vähänkin liian tiivistä, oli pisteet helposti 6 jne. Paikkana lämmin sisähalli, jossa kumimatto pohjana. Aika paljon oli hälinää, koiria kehän laidalla yms. Humppa teki taas ihan tasonsa mukaan, suoritti kyllä kaikki liikkeet ihan suht oikein, mutta joka paikassa pieniä roiskeita. Itseä jännitti tosi paljon, joka mulle aiheuttaa ylimääräistä sähläystä kehässä. Kuitenkin, meidän rivi:

Luoksepäästävyys 10. Tuomari lähestyi tosi ronskisti ja tarkisti hampaat. Humppa pysyi hyvin sivulla, lopussa hyppäsi tuomaria vasten.

Paikkamakuu 8,5. Tosi hidas maahanmeno ja kaksi käskyä sivulle tuloon. Taas. Itse makuu oikein hieno.

Seuraaminen kytkettynä 8. Ei edistänyt eikä poikitellut, kontakti vähän putoili ja outoa kompurointia, joka oli mun vika.

Seuraaminen taluttimetta 8. Sama ongelma, taisin taas kerran survaista koiran varpaille.

Liikkeestä maahanmeno 6,5. Hidas maahanmeno ja hirveän voimakas käsky + vartaloapu.

Luoksetulo 7. Meinas lähteä seuraamaan, jäi paikalleen kuitenkin mutta seisomaan. Törmäsi hiukan lopussa, ei pahasti.

Liikkeestä seisominen 6. Alun seuraaminen huono, hidas seisominen.

Hyppy 6. Äänteli vähän esteen takana perusasennossa, kolautti jalat esteeseen ja otti muutaman askelen kun tulin sivulle.

Kokonaisvaikutus 7. Tuomarin mielestä koira on hyvä ja osaa kyllä liikkeet, mutta ei keskity tekemiseen ja tekee tyhmiä virheitä. Ja niitä tekee myös ohjaaja.

Tällä sija 8./10. Tiukka oli linja, mutta silti muutamalle koiralle yli 185 pistettä, ihan mielettömän hienoja suorituksia.

Jättäydymme taas tauolle miettimään miten jatketaan. Harmittaa kyllä ihan hirveesti, tämä kakkosputki olis ollut kiva saada jo poikki.