Hengissä ollaan, edelleen eletään muuttolaatikoiden keskellä, mutta oikein tyytyväisinä ja iloisina! Sain töitä, alkaen ensi maanantaina Pasilassa. Huomenna mennään katselemaan treenejä Koivukylään, ja luulen jo nyt että siellä jatketaan agiliitelyä, ja tokoryhmäänkin olisi paikka. Oulunkylä vaikuttaa tosi kivalta alueelta, yhteydet pelaa ja lenkkimaastoja riittää! Lisäksi ihan meidän lähellä on kaksi hyvän näköistä treenikenttää.

Viime viikko lomailtiin Lapissa, aluksi Paloperällä ja loppuviikko Kemijärvellä. Leiri oli taas ihan mahtava, tällä kertaa oltiin pienellä 8 hengen porukalla, mutta pieni porukka osoittautui kaikin puolin hyväksi. Paljon ehdittiin treenata, keskiviikkona esineruutua, torstaina pari kierrosta hakua, perjantaina peltojälkeä ja rullan tuonteja, lauantaina taas hakua ja vielä sunnuntaina tarkkuusetsintää kaatosateessa. Ihan uusina juttuina kokeiltiin pudotettua esinettä ja tuota pikkuesinettä, kyllä taas on mitä treenata! Hakuun ja tokoon saatiin paljon uutta ajateltavaa, siitä kiitos erityisesti Katjalle, joka jaksoi opastaa noudossa ja ilmaisussa. Kuvia on sähköpostissa paljon, ihan vielä en ole jaksanut niitä ajatuksen kanssa käydä läpi. Laittelen niitä tänne sitten jossain vaiheessa. Nyt Humppa käyttäytyi leirillä tosi paljon fiksummin kuin vuosi sitten, lepäili rauhassa kun ei ollut tekemistä, mutta treeneissä oli ihan iskussa. Kuljettiin koko leiri ja sieltä pois Outin & Ramin kyydissä, hiukan piti Humpan keskustella Turon kanssa pelisäännöistä, mutta mitään vakavampaa ei sattunut. Suurkiitos vielä kyydityksestä!!

Perjantaina kisattiin myös leiriolympialaiset, joissa nyt pahimpien vastustajien puuttuessa sijoituttiin kolmanneksi. Humppa oli ihan kuutamolla koko radan, ja juoksi joka ikisestä esteestä ohi muutamaan kertaan. Ettei vaan olisi ohjauksessa vikaa...? Katja istui kentän nurkassa aikaa ottamassa, ja sinnehän Humppa oli säntäämässä joka välissä. Mikähän siinä Katjassa on, kun sitä tuntuu kaikki koirat rakastavan :D. Kuitenkin palkinnoksi saatiin hieno ruokaämpäri, ihan tosi kätevä matkoilla!

Paloperä on Humpan taivas. Maastoa ympärillä riittää, yhtenä päivänä käytiin tekemässä peltojälkeä ja esineruutua, ja toisena treenailtiin vähän tokoa. Esineruudusta on kovaa vauhtia tulossa Humpan lemppari, oikein hyviä treenejä on saatu aikaan. Jäljen kanssa nyt on vähän niin ja näin, nyt tehtiin siis ekat jäljet koko kesänä. Ehkä sitten eläkkeellä jatketaan, jos vauhti on yhtään tasaantunut siihen mennessä...

Mitäs sitä vielä? Humpan isukki Logan on debytoinut (?, korjatkoon joku jos olen väärässä...) veteraaniluokassa ja heti ROP-VET. On nämä upeita :)! Humpan emästä Willasta sain myös tosi upeita kuvia. Meillä on suunnitelmalaatikko edelleen typötyhjä, vähän olin tähän syksylle ajatellut BH-koetta tai AVO-luokan korkkausta, mutta katsellaan varmaan luonnetesti ensin rauhassa pois alta ja tehdään päätöksiä sen jälkeen. Näytteille ollaan menossa marraskuussa erkkariin, mutta voittaja meiltä varmaankin jää väliin, ellen sitten hätäpäissäni mene sunnuntaille koiraa ilmoittamaan. Turistina varmaan ainakin siellä pyörin molemmat päivät, nyt kun kerran paikkakunnalla ollaan.