Pitkä viikonloppu vapaata ja mittari hellelukemissa. Me likes!!

Perjantaina saatiin kylään Retku Reppula, Miia lähti Päijännettä katselemaan ja Retku tuli illaksi meille. Ensimmäinen tunti piti jodlata Miian perään eteisessä, mutta sen jälkeen (ruoka-ajan lähestyessä), se päätti että kai te olette ihan ok. Humpalle tehtiin hyvin selväksi, että turha yrittää, ja ihme kyllä Humppa uskoi. Pieni seikkailu tuli siitä, kun Hansku yritti saada narttukoiran pissaamaan... onneksi Hanna oli puhelimessa tukihenkilönä :). Yksi asia on kyllä uroksen kanssa helppo, sille ei tarvitse kertoa mihin voi pissata ja mihin ei. Kun Miia tuli hakemaan Retkua koirat innostui vähän leikkimäänkin, pikku rallit pitkin pihaa ja sitten suuntasi parivaljakko kohti agikisoja. Mä olen sitten ensimmäisenä varauslistalla, jos Retku päätetään joskus myydä Nauru!

Lauantai-iltana suunnattiin mökille hellettä karkuun. Kannonkosken koulun pihassa pysähdyttiin ottamaan pikku tokot ja näyttelytreenit. Hellettä piisasi ja käsissä aika lahna koira, toki seuraamisessa edisti vanhaan malliin. Apua, ei mitään hajua mitä tälle tehdään, koko liike on ihan kamala. Muut sentään ok, yhden maahanmenon seisoi mutta käskyä korjaamalla ok. Nyt tehtiin loppupalkalla; naudan mahalaukkua purkissa ja käytiin syömässä se kahdessa osassa.

Mökillä Humppa on kyllä enkeli, tarkoitus olisi lykätä se muutaman viikon päästä vanhemmilleni hoitoon, ja Humppa taisi tällä reissulla ansaita hoitopaikkansa. Naapurissa oli taas Mauri-dreeveri häkissään, mutta Humppa tietää ettei naapuriin mennä. Kerran se siellä kävi, kun tänään otin arskaa riippukeinussa. Humppa ehkä huomasi ettei eukko kovin nopeaa riippukeinusta kömmi ylös... Muuten pysyy pihassa, tottelee luoksetulokäskyjä hienosti ja "auttoi" toki halkohommissa. Ja ui. Yksi kohtaaminen tuli järvessä, kala hyppäsi ihan Humpan nenän edessä. Sen jälkeen hyppäsi Humppa, ryntäsi vauhdilla rannalle, ravisteli ja alkoi hirmuisen haukun. Sen jälkeen kaikki hyppivät kalat sai saman konsertin, kai Humppa oli sitä mieltä ettei hänen järvessään tarvi pomppia. Tämän tapahtuman jälkeen piti vähän aikaa säikkyä kaikkea muutakin, mm. mun reppua. Hassu pieni koira se on.

Tänään piti vielä vetää tokotreeni, mutta harrastusväline lojuu kaikkensa antaneena sängyn alla Hymy