Tänään  osallistuttiin taas Taitavien Tassujen yhteistreeneihin. Alku taas yhtä sähellystä, Humppaa ei kiinnostanut pätkääkään muu kuin toiset koirat ja leikit. Olen selvästi syöttänyt liian pitkään sille namina pelkkää Frolicia, se ei motivoi koiraa enää yhtään. Jossain vaiheessa tuntia aloin palkata lelulla ja lopputunnista verilätyillä, ja johan alkoi homma luistaa.
Treenattiin lähinnä luoksetuloja ja kontaktia, peruskauraa siis. On vaan ihan eri asia harjoitella kun kentällä on 30 koiraa eilisen kolmen sijaan. Humpalle pujottelu- ym. häiriöharjoitukset ovat tosi hyviä, kun sen keskittymiskyky edelleen on mitä on.
Lopussa tehtiin taas sosiaalistamisharjoitus, jossa koirat vaihtavat ihmistä ja ihmiset koiria. Kaikki koirat oli mun kavereita kun tarjoilin niille verilättyä :) Mukana meiningeissä oli myös Humpan koirakaveri Roisto (Humppa tosin itse saattaa olla eri mieltä tuosta "kaveri" -sanasta) Rainen kanssa. Ja bongattiin myös Remmistä tuttu Rio-holsku!

Kiva mieli jäi taas, paljon on opittavaa mutta pääasia on, että opettelu ja oppiminen on kivaa. Ja voi sitä hyvän mielen määrää jonka saa, kun koira hoksaa jonkun pitkään tahkotun jutun.

Nyt ansaittuun viikonlopun viettoon, tosin huominen päivä menee vielä töissä.