Me ollaan aloiteltu viikon verran uutta elämää kahdestaan Humpan kanssa Siltamäessä. Löytyi ihana pieni yksiö, jossa on oma piha, ja uskomattomat lenkkimaastot aukeaa takapihalta. Jarmo on edelleen lupautunut Humpan hoitosedäksi, mutta kovasti on totuttelemista meillä molemmilla lauman pienenemiseen. Humppa on aika pitkät päivät viikolla yksinään, mutta on asettunut mukavasti uuteen kotiin eikä kauheasti ressaile. Ruoka ei ole oikein tahtonut maistua, mutta kai se nälkä ennen pitkää tulee täälläkin. Humppahan nirsoilee ruuastaan ties mistä syystä vähän väliä, joten ehkä tämä oli ihan odotettavissa. Vaihdoin Humpan ruuan nyt Eaglen Holistic lammas-riisistä Acanaan, Eagle oli ihanan hyvin sulavaa ja maistuvaa, mutta kovin kevyttä, ja koira laihtui silmissä. Toivotaan että Acana nyt passais, ärsyttää tämä merkistä toiseen vaihtelu joka säkin jälkeen.

Tokotreenejä ollaan taas aloiteltu.  Lumi hieman haittaa hyvien kenttien löytymistä, mutta yksi ollaan löydetty ja sitä hyödynnetty. Paljon ollaan hinkkailtu perusasennon oikeaa paikkaa ja siitä parin askeleen seuraamisia, alkaa hahmottua ja nopsaan korjaa kun huomautan liian edessä istumisesta. Noutokapulaa on taas viskottu, ja voi huoh. Kapula on Humpan mielestä kiva tasan niin kauan kun se lentää, mutta kauniisti pitäminen tai kapulan kanssa sivulle tulo ei ole mitenkään mahdollista. Jos jotain edistystä halutaan keksiä, niin se sentään malttaa odottaa sivulla heiton ajan ja lähtee vasta luvalla hakemaan. Myös ruutua ja merkkiä on tehty, ruutua lelulla, ja Sirken oppien mukaan pikkuhiljaa peitetään lelua lumen taakse. Täydeltä matkalta tehdään heti kaikki treenit, ja (suunnilleen) oikean kokoisella ruudulla. Merkkiä on tehty lyhyeltä matkalta kiertämällä, Humpalla meinas yhdessä treenissä mennä hermo kokonaan kun se ei tajunnut mitä siltä haluan, yritti mm. käyttää merkkiä kosketusalustana ja ottaa sen suuhun ja tuoda mulle ;). Kiertämistä jatketaan laittamalla lelu tai namialusta merkin taakse. Kivaa treenailla jotain uutta!

Agitreenit jätettiin ontumisen takia kevääksi tauolle, ja hakutreenit jatkuu ilmeisesti vasta maaliskuussa.

Humppa täytti tiistaina 3 vuotta. Synttärivieraaksi tuli Jarmo, ja Humppa sai lahjaksi 2 aktivointipalloa. 3-vuotiaasta ei nyt valitettavasti ole synttärikuvaa, koska kamera on vielä vanhassa kämpässä, mutta alla olevista hallikuvista ei sankari ole paljoa muuttunut :). 3-vuotias Humppa on ihan mielettömän ihana, joka päivä ihmettelen, miten Sari osasi antaa just Humpan just mulle, me ollaan niin hyvä tiimi!

Tänään meillä kävi kylässä Pigga ja Ilo-labbis. Mentiin ensin läheiseen koirapuistoon, jossa ei ollut muita. Humpalla oli taas aikamoinen meininki päällä, kovasti olis ollut kiva Iloa astua... Puistoilun jälkeen tultiin sisällä jossa sama meno jatkui. Nämä kaks tarvii aina vähän pidemmän ajan jotta rauhoittuvat, ja nyt oli takana pitempi tauko ettei olla nähty, niin tätähän se taas oli. Ihanaa kyllä että Humppa sai koiraseuraa, se on selvästi lenkkikaverin tarpeessa, kun meidän vakkarilenkkikaverit jäi Jyväskylään ja naapurin Vegakin odottelee lapsukaisia :D. Kaisa, Janne, Toivo ja Vega tosiaan asuvat ihan naapurissa, joten toivotaan että pentuprojektin jälkeen Humpalle löytyy sieltä suunnasta neitiseuraa!

Blogittelu on vähän hankalaa vielä, kun käytössä on mokkula joka ei täällä landella toimi 3G:ssä, ja Kaisalta lainassa oleva läppäri, kun MacBook otti vähän itseensä mokkulan asennuksessa. Parin viikon sisään pitäisi olla laajakaista auki ja Mac käytössä, joten sitten täältä taas pesee!