Jep, hiljaista on pidellyt kokeen jälkeen. Koiviksen treeneissä on käyty pari kertaa ja muutama jälki ajeltu, mutta muuten vaan relattu.

Eilen ajeltiin Vihtiin Mia Skogsterin tottisseminaariin. Olihan antoisaa katsella erilaisten ja eri tasoisten koirien treeniä, lähes kaikki oli kuitenkin bortsuja. Paljon tuli hyviä ideoita itsellekin.

Tänään sitten treenimään lähinurtsille.

Humppa oli paikkamakuussa lyhyen aikaa, kun kävin rakentamassa ruudun ja jättämässä sinne lelun. Vapautuksesta oli säntäämässä suoraan ruutuun, mutta ne aikeet estin.

Seuraamista, muutamaa askelta eteen ja taakse, ja tarkkana paikan kanssa. Kai tämän kanssa on alkeisiin palattava, lähdetään sieltä taas rakentamaan (ja pilaamaan) liike uudestaan. Tässä oli ihan ideaa, yllättävän hyvin piti paikan ja korjasi jos eksyi liian eteen. Kontaktia nyt myös vaadin, eli koko ajan tiukka linja.

Vähän harjoiteltiin peruutusta, joka on Humpan miehen aivoille aika vaikea juttu.

Kakeja lyhyeltä matkalta, tässäkin helposti on kontakti käskyn aikana täysin kadoksissa. Muuten ihan näppärää, olisko kerran tarvinnut lisäkäskyn.

Liikkeestä seisomista lelulla, palkkailin sekä nopeasta pysähtymisestä että välillä kestosta. Oikein pätevä.

Lopuksi sinne ruutuun sitten, ensin ei muistanut lelua ollenkaan ja meni sisään sivusta. Otin pois ja uusi lähetys, nyt meni vauhdilla. Näitä muutama, siis ihan lelulle juoksuja. Kerran jopa varasti, tästä tulee varmasti Humpalle kiva liike.