Saatiin pitkästä aikaa eilen aikaiseksi mitata Humppa. Epävirallisesti Humppa painaa 16,3kg ja säkä on 52cm. Miehen mitoissa! Toivottavasti se ei kovin paljoa aio enää kasvaa tai tulee rotumääritelmän rajat vastaan.
Meillä on ollut ongelmia Humpan kaulapannan kanssa. Maanantaina lenkillä se levisi ykskaks. Onneksi oltiin kevyenliikenteen väylällä eikä esim. suojatiellä, jossa Humppa olis ollut auton alla välittömästi. Huh huh. Pitäis varmaan käydä suutarilla laittamassa joku järeämpi systeemi tuohon.

Syyslomakuulumisista jäi puuttumaan Humpan matkan kohokohta, joka sattui Taukotuvalla Hartolassa kun ajeltiin Helsingistä kohti Jyväskylää. Käytin siinä koiraa pissalla, ja eiköhän se löytänyt viereisen pellon reunalta ihanan lantaläjän ja kävi kierimässä siinä.  Humpan koko hieno valkoinen kaulus oli ihan ruskeana, ja kaiken lisäksi se vielä ravisteli niin että sama koitui kohtaloksi mun vaatteille... Vähän siinä yritin vedellä koiraa putsata, mutta voin sanoa että oli aika miellyttävä loppumatka kera maaseudun tuoksujen autossa. ONNEKSI tämä tapahtui ennen Jyväskylää, kotona koira suihkun kautta matkaa jatkamaan.