Kovin on laiskasti tullut blogia päivitettyä, vaan eipä me olla kesällä mitään kummempaa tehtykään. Tokoa on treenattu ja agiakin pari kertaa, ja näitä on tarkoitus jatkaa entiseen malliin.

Kohta on pari viikkoa lomaa takana. Ekan viikonlopun Humppa oli Jarmolla hoidossa, sen jälkeen on oltu kotona ja viime viikonloppu mökillä. Sinne me voitais Humpan kanssa kyllä vaikka muuttaa, ellei velvollisuudet kutsuisi kaupungissa.
Velvollisuuksia on tosiaan kertynyt sen verran lisää, että aloitin opinnot Haaga-Helia -ammattikorkeassa, ja työpaikkakin tulee tässä syksyn mittaan vaihtumaan. Kaikenlaista muutosta siis vireillä, ja saattaa jäädä nämä koira-aktiviteetit hieman vähemmälle.

Parin viikon päästä skabaillaan piirinmestaruus-tokossa Koiviksen joukkueessa. Edelleenkään ei tavoitteita ole, liikkeet on osittain unohtuneet pahasti, mutta lähdetään hakemaan hyvää kisafiilistä jälleen kerran. Jospa joskus tulevaisuudessa olisi sitten niiden tulostenkin vuoro.

Syksyn tulo tuntuu hellekesän jälkeen oikein kivalta, innolla odotetaan ruskaa, kirpeitä syysaamuja ja metsälenkkejä syysauringossa. Kivempi taas lenkkeillä ja harrastaa kun vähän kelit viilenee!