Kaikenlaista on taas ehditty touhuta viikonlopun ja alkuviikon aikana, päivitystä siis luvassa.

Viikonloppu oltiin Humpan kanssa Kokkolassa. Olipa ihanaa vähän rauhoittua ja relata, ja olla ihan vaan tekemättä mitään. Lauantaina käytiin Laajalahdessa käppäilemässä ystäväni ja hänen 4kk labbiskakaran kanssa. Humppa käyttäytyi oikein kivasti, ainut riita tuli kun kakara yritti viedä Humpalta kepin. Hyvät painit ja juoksuleikit, joita jatkettiin vielä sunnuntaina vähän. Sunnuntaina käytiin myös äitini kanssa Saarikankaalla kävelemässä.

Humppa oli viikonlopun jäljiltä eilen tosi väsy, ei tullut edes ovelle vastaan kun tulin töistä. Lähdettiin kuitenkin illalla hyppykurssin toiselle kerralle. Paikalla oltiin vain me ja kelpie Hi-Likka, sekä Hannan Kit-bortsu. Hyvät oli treenit, tämä oli kyllä tosi hyvä kurssi! Alkuun lämmittelyjä; tasapainottelua, peruutusharjoituksia yms. ja loppuun hyppelyä. Humppa meni peräkkäisillä esteillä ihan ok, ongelmia tuotti kun esteet laitettiin ympyrään säteittäin. Humppa taisi lopussa olla jo aika väsynyt, meni vähän pelleilyksi. Mutta näitä treenejä ehdottomasti jatketaan, jospa tuon joskus saisi siitä metrisestäkin pöngättyä yli ;)

Tänään sitten pitkästä aikaa tokotreeniä. Seuraamista tiheällä palkkauksella, nyt yritin kiinnittää omaan ryhtiin huomiota, eli vaikka palkkaankin usein niin yritän kävellä suorassa. Vaikiaa. Lisäksi täyskäännöksiä vasemman kautta, tähän tarvitaan paljon toistoja niin saadaan Humpan perä pyörähtämään kunnolla. Kaukkareita namivedätyksellä, pelkkiä istumaan nousuja siis. Alkaa hahmottua. Seisomisia peruuttamalla ja loppuun muutama luoksetulon stoppi ihan lelua heittämällä. Ihanaa kun on uusia liikkeitä treenattavana!!

Ilmo lähti perjantaina Kangasalan kokeeseen 1.3., toivottavast mahdutaan mukaan!