Poistin tuon suunnitelmat-laatikon tuolta kokonaan, kun alkoi suunnitelmat käydä niin kovin vähiin. Treeni-into on jossain ihan kadoksissa, pidellään nyt vähän taukoa tässä ja katsellaan mikä voisi olla seuraava projekti. Loman loppu oli yllättävän rankka, koko viime viikko meni ihan sumussa ja vieläkin väsyttää ;). Kaikki ylimääräinen vapaa-aika on kulunut työ- ja asuntohakemusten täyttelyyn, ja koirien kanssa on nyt tehty vaan pitkiä metsälenkkejä, että saisi niistä mahdollisimman paljon virtaa pois.

Ado on ollut varsin toimeliaalla tuulella, Humpan kaikki treeninamit on imuroitu tarkkaan pois ja menihän se jopa kaapin ovesta sisään ja söi taas mun treeniliivin Huuto. Marjo on tuon kyseisen liivin jo kertaalleen Adon jäljiltä paikannut, mutta nyt on kyllä edessä uuden hankinta, kun molemmista etutaskuista on taasen menty läpi. Onneksi rotuyhdistyksellä on juuri liivitilaus vetämässä.

Eilen käytiin taas Mikon mökillä Uuraisilla. Siellä olikin menoa, ihmisten lisäksi mukana 5 koiraa; Adon ja Humpan lisäksi 12-vuotias vesikoiranarttu, 5-v. pomo-bassetnarttu ja saksanpaimenkoira Roisto. Humppa otti ja rakastui Aada-vesikoiraan, ja piti koko illan huolta ettei Roisto pääse Aadaa lähellekään. Jopa niin tarkasti, että joutui välillä jäähylle autoon tai saunakamariin... Ado otti tapansa mukaan lunkisti, selvästi se vastaa stressaaviin tilanteisiin passiivisuudella, ja makoili vain tyytyväisenä ihmisten jaloissa. Ado ei ehkä ole niin kovasti tottunut olemaan bilekoirana kuin Humppa, ja toki vieras tuo paikkakin sille on. Sekin ihme nähtiin ettei Adolle kelvannut ruoka Yllättynyt, tätä ei varmasti Mariakaan usko! Kuitenkin niin mukavaa Adolla oli, ettei se meinannut suostua lähtemään illalla mun kyydissä pois. Jarmo sai lopulta hakea sen hihnan kanssa Antin jaloista :)

Tänään koittaa Adon kotiinlähtö. Jarmo suuntasi kohti Kuusinkijokea kalareissulle, joten alkuviikko vietetäänkin Humpan kanssa kahdestaan.