Taas kaksien treenien päivä tänään. Nyt onneksi kunnon tauko välissä, ehti koira ja emäntä lepäillä.
TT:n treeneissä kertailtiin vanhaa ja otettiin pari uutta asiaa. Kivääritehtaan kenttä oli ihan peilijäässä, ja siellä missä ei ole jäätä on vettä. Kiva keli siis, siellä liukasteltiin koirat ja omistajat.
Humppa ehti viikolla oppia maahanmenon jo aika kivasti, tosin isoilla käsiliikkeillä. Mutta kuitenkin niin, että toimi lähes 100%. Nyt se ei treeneissä suostunut menemään maahan lainkaan. Neidin vatsakarvat kun olisivat saattaneet kastua... Tätä täytyy jatkossa treenailla erilaisilla alustoilla, mun mielestä kuitenkin käsketyt asiat tehdään oli maassa sitten mitä tahansa.
Seuraamisessa lisättiin matkaa ja tehtiin välillä pysähdyksiä perusasentoon. Tämä sujui Humpalta hienosti, paitsi perusasento oli pikkusen hakusessa, koira kovasti pyrkii eteen istumaan. Back to basics siis ja perusasentoa hinkkaamaan. Pysähdyksissä istui nätisti ja oikeaan paikkaan.
Lopuksi harjoiteltiin lelun noutamista. Tuttu juttu meille, ja meni hienosti paitsi kerran Humppa kävi matkalla moikkaamassa Lili-neitiä. Koiratytöt on kiinnostavampia kuin minä, en usko että pystyn koskaan kilpailemaan niiden kanssa...

Humppa vetäisi kerran kentällä aika pahan näköisesti selälleen (riuhtaisi hihnassa ja minä riuhtaisin takaisin), täytyy nyt taas seurailla sen liikkumista. Hierojalle yritetään päästä vielä ennen joulua...

Mukavaa itsenäisyyspäivän iltaa kaikille! Meillä palaa kynttilät ikkunalla ja kohta alamme silmä tarkkana seurata linnanjuhlia.