Pitkästä aikaa tutulla parkkiksella treenailemassa. Ei ollut kauheesti namia mukana joten treeni jäi vähän lyhyeksi, mutta ihan hyvä niin.

Ensin paikkamakuu n. 3min. Hyvin pysyi, pää pyöri mutta ei aikomustakaan nousta ylös. Lopun perusasentoon jouduin antaan kaksi käskyä, mutta parempi niin päin kuin että ennakoi.

Seuraamista; nyt tarkkana paikan kanssa ja heti jos alkoi puskea, käännöstä vasemmalle. Loppuun otin vielä hihnan pakotteeksi, mikä selvästi otti Humppaa aivoon mutta paikka kyllä parani.

Liikkeestä maahanmenoa, ihan hitaasta kävelystä enkä antanut seuraa -käskyä. Maahanmenosta lensi heti nami sivulle, tätä lisää niin saadaan liikkeeseen vauhtia.

Luoksetuloasentoa; Humppa tulee AINA sivuun. Nyt pää oli kyllä keskellä, mutta ahteri vasemmalle viistossa. Luulen että se ei oikein tiedä, pitäiskö olla keskellä vai perusasennossa, joten jää sitten siihen jonnekin välille. Otettiin sitten ihan lyhyeltä matkalta ja parani vähän, mutta ei kyllä vielä mitenkään tarpeeksi.
Erillisenä sitten luoksetuloon vauhtia, lelu haarojen välistä heittämällä. Ihan ok, eipä Humpalla tässä oikeastaan ole koskaan vauhtia puuttunut.

Loppuun hyppyä pyörätelineen yli. Ei ensin tajunnut käskyä ollenkaan. Palkkasin esteen takana paikallaan odottamisesta, koska siinä Humppa helposti alkaa tepsutella. Nyt pysyi hyvin paikallaan.

Ihan kiva treeni. Ollaan saatu paljon enemmän aikaan treenaamalla vähän harvemmin, ja näillä lyhkäsillä treeneillä. Jatketaan siis samaa hidasta tahtia...