Uudella parkkiksella, päivän aiheena motivaatio ja into. Paljon ja tiheää palkkausta.

Tajusin ettei olla treenattu seuraamista kytkettynä juuri yhtään, joten sitä. Namipalkalla, palkkaa n. 2-10 askelen välein. Hyvin toimi. Namin kanssa paikka on hyvä, mutta lelulla alkaa puskea. Käännöksissä vähän väljyyttä, ja joskus käännöksessä unohtuu mitä oltiin tekemässä. Kontakti oli taas aika vaihteleva.

Maahanmenoja, ensin hitaasta kävelystä namipalkalla, palkka heti maahanmenosta. Sitten vaihdoin palkan leluun ja heitin sen aina taakse vaihtelevan välimatkan päästä. Nyt meni monta toistoa putkeen hyvin, ehkä se alkaa painua tuonne kaaliin. Nopeutta tarvisi lisää.

Luoksetulon loppuasento on tainnut jäädä treenaamatta. Ihan hakusessa, vasemmalle vino ja väljä. Oikeni, kun aloin palkata oikealla kädellä, ja loppua kohti tiivistyi hyvin. Ellei palkkaa ala tippua heti, Humppa korjaa asennon hyvin nopeasti perusasennoksi. Kestoa siis tähän lisää.

Perusasentoja. Välillä jäi liian taakse, seuraili namikättä joka oli oikealla puolella /takana. Mutta oli siellä hyviäkin joukossa, ja mikä parasta, nyt oli intoa sekä oikein hyvää pepunkäyttöä.