Pitkästä aikaa ollaan satu tänään jotain aikaiseksi. Mulla on ollut ihan ihme laiskotus päällä, en meinaa millään saada itseäni ulos.

Ensin Remmiläisten kanssa Laajavuoreen näyttelytreeniin. Saanalta tuli paljon hyviä vinkkejä seisotukseen ja liikkeisiin, kiitos!

Sitten pikku tokot, Hanna katsoi meidän jäävät pariin otteeseen läpi. Maahanmeno ihan ok, vaikkakaan ei mikään salamannopea. Seisominen on epävarma, ja mitä enemmän otettiin toistoja, sitä epävarmemmaksi se muuttui. Nyt ehkä treenataan ennen koetta sitä ihan erikseen ilman liikettä, ja vaan muutama toisto kerrallaan. Muuten Humppa oli aika kivasti, ei ottanut häiriötä muista ja oli kuulolla.

Lopuksi mentiin vielä kiertämään Haukkis Hannan ja tyttöjen sekä Tiinan ja Pessin kanssa. Jännitti kyllä miten pojat pärjää, ja kyllä sen verran tuli rähinää että pidettiin sitten ne vuorotellen hihnassa. Mutta mitään tuijottelua tai kyttäämistä ei harrastanut kumpikaan, vaan jos pojat osui naamakkain niin alkoi pörinä. Lenkin jälkeen selvisikin että Minja aloitti juoksun, joten ei ihme jos pikkupoikien päässä naksui.
Humpalla tuntuis muutenkin olevan pahin uroksille pöristelyvaihe ohi, kyllähän se edelleen provosoituu herkästi, mutta ei se kenenkään päälle mitenkään suin päin säntää.