Laajavuoressa. Pusikkoinen maasto, tuuli heikosti vasemmalta. Humpalle neljä ukkoa, Humppis pääsi ekana metsään ettei olisi niin kovasti jälkiä, tallattiin toki aluetta keskilinjan suuntaisesti. Alueella myös polkuja, ja ihmisiä kyllä kulkenut paljon.

Tällä kertaa jätin lelun ainoastaan viimiselle ukolle, muut palkkasi nakilla ja kutsuin takas keskilinjalle. Syöminen kyllä rauhoitti tilannetta eikä ollut niin häsähäsä, eikä tyyppi edes kiinnostunut patukasta viimisellä maalimiehellä. Jee, jospa sille vihdoin alkais herkut maistua, helpottaisi nimittäin tätä hommaa...

Pistoilla taas sama virsi, lähtee hyvin mutta kaartelee ja kiertelee, etsii varmaankin jälkeä. Miten sen sais etenemään suoraan ?!? Neuvoja vastaanotetaan! Työskentelee hyvin ja etsii koko ajan, mutta tuntuu ettei pää pysy tassujen mukana kun vauhtia löytyy niin hirmuisesti.

Päivä menikin taas sitten siinä, töitten jälkeen neljäksi tunniksi metsään. Mutta kivaa on, mikäs sitä parempaa kun kökkiä kivenkolossa tai sateenvarjon alla kintut märkinä ja saada kaiken lisäksi haukkuvan sakemannin kuolat naamalleen... :)