Nyt ärsyttää. Treenit menee niin hyvin, että koe ei voi mennä kuin totaalisesti penkin alle. Humppa teki ihan mahtavalla draivilla tänään. Luulin että se on oikeesti vähän kanki-Kaikkonen, eikä vaan voi tehdä jääviä nopeesti mutta tänään ei ollut kankeudesta tietoakaan.
Ihan upeita pysähdyksiä sekä seisomaan että maahan, tehtiin peruuttamalla, palkkana lihapullanpuolikkaat ja välillä lelu. Etenkin lelun kanssa ihan älyttömän upeeta jälkeä.
Seuraaminen tosi hyvä, tehtiin lyhyttä pätkää ja palkkaa parin askeleen välein sekä käännöksistä.
Paikkamakuu hyvä. Oli ihan lyhyt, kävelin sillä välin parkkiksen laitoja myöten ympäri. En tiedä mitä tällä hain, mutta olin niin iloinen etten jaksanut seistä paikallaankaan.
Perusasentoja hinkattiin, ja ongelma tuntuisi olevan se, että kun vire nousee, perusasentojen motivaatio laskee ja Humppa huiskii ne tosi epätarkasti ja haluttomasti. Lisäksi kestoa sivullaoloon pitäis saada lisää.

Nyt viikon suunnitelma on motivaatiotreenit; huomenna tai keskiviikkona ja lyhyt muistuttelu perjantaina. Lauantai onkin sitten ongelma, kun koe alkaa vasta kahdelta. Miten saan kulumaan koko pitkän aamupäivän... vinkkejä?