Pitkästä aikaa päästiin agiin, yllättäen taas alkoi sataa vettä heti kun päästiin Killerille :). Ei olla kyllä montaa kertaa vielä päästy kuivassa säässä treenaamaan.

Ekaksi valssia uutena juttuna. Humpalle ei voi enää pitää namia kädessä, seuraa kättä liikaa. Pari ekaa kertaa meni tämän takia harakoille, kerran Humppa jopa tuijotti namikättä niin tiiviisti että törmäsi aidan siivekkeeseen. Lopulta kouluttaja oli namin kanssa toisen aidan takana, niin jopas alkoi luistaa.
Sitten kepeille. Kokeiltiin useampaa keppiä ja häneksi meni. Humppa meni mihin sattuu ja mistä sattuu, kävi nostamassa koipea heinikossa välillä ja selvästi stressaantui kun ei tiennyt mitä tehdä. Jatketaan vielä kahdella kepillä niin että saadaan se varmemmaksi.

Sitten pituudelle, jätin odottamaan ja kutsuin. Hyvin meni paitsi odotusosiossa varastaa. Lopuksi kokeilin ohjata, ja hieno pituus tuli siitäkin.

Lopuksi peräkkäin aita ja puomi. Mentiin ensin pelkkää puomia pari kertaa ja ihan ok. Kontaktilla pitää olla tarkkana käskyn kanssa, jos tulee vähänkin myöhässä, ehtii siirtää tassut maahan. Sitten aidalta puomille ja tähän loppui ohjaajan kyvyt :). Aina unohtui jotain, joko käsky, käsimerkki tai palkka. Muutama ihan ok suoritus kuitenkin saatiin.

Kuvia on luvassa lähiaikoina, sain Kemijärveltä mojovan satsin ja Saarijärven näyttelystä myös...