Kiirettä on pitänyt, mutta nyt ollaan vihdoin tässä hetkessä; yksi työpäivä edessä ja sen jälkeen viiden päivän vapaa. Päivitän tähän nyt tapahtumia  vähän pitemmältä ajalta...

Viime sunnuntaina käytiin bordercollielenkillä ampumaradan maastoissa. Hei hulinaa kun meitä olikin paljon! Paikalla Leevi ja Aatos, Minja, Tuisku ja Mike, Nämppä ja Kiia, Rino, Väinö ja Neo. Pojilla oli aikamoinen näytön paikka,  ja kingin asemasta käytiin monenlaista vääntöä. Suuremmilta vaurioilta onneksi säästyttiin. Humppa otti Mikeltä pataansa muutamaan otteeseen ja kosti sen nuoremmilleen. Näin toimii murrosikäinen poika :). Loppulenkistä Humppa ihastui Minjaan eikä päästänyt tätä enää näkyvistä. Todisteena Ellulta lainattu kuva:

1146863.jpg

Kiitokset taas kaikille, mukavaa oli!

Eilen oli Humpan hemmottelupäivä. Harjasin sen eka kertaa Jyväskylän näyttelyn jälkeen (!), ja sen jälkeen Virve Friman-Tiihonen kävi hieromassa Humpan. Todettiin, että takajalkojen lihakset on vähän epätasaisesti kehittyneet, mutta kasvun myötä luultavasti tasoittuvat. Lisäksi Humpalla oli selässä kipeä kohta, liekö kolauttanut sen jonnekin. Ei ihme vaikka olisi, se kun liukastelee ulkona jäällä ja sen lisäksi sisällä laminaateilla, ja on milloin missäkin rähmällään. Hieronnan ajan Humppa oli yllättävän iisisti, vaikka ihan vieras ihminen tuli käpälöimään. Loppuajasta alkoi vähän palaa käpy, etenkin kun käytiin käsiksi sukukalleuksien viereisiin lihaksiin :D Miehinen itsetunto joutui raukalla koville.

Tänään sitten oltiin Taitavien Tassujen viimeisessä koulutuksessa ennen joulua. Humppa oli taas ihan liian energisellä tuulella, mutta siitä tuo koira on hieno, että vaikka se sählää ja sohlaa koko ajan ja joka suuntaan, niin kun tehdään, se keskittyy ja tekee huolella.
Nouto meillä tökkii edelleen, taas piti käydä kavereita moikkaamassa matkalla. Lisäksi seuraamisessa on vielä aikamoinen käsiavuste, jos otan sen pois, koira edistää. No, eipähän tule tylsää joululomalla, kunnon kuuri vaan päälle ja nämä pari liikettä kuntoon!

Innostuin eilen lukemaan kameran käyttöohjetta (joo-o, kamera on 1,5 vuotta vanha...) ja löysin siitä ihmeellisiä uusia ominaisuuksia. Tuloksena joulukuva, jonka myötä blogi hiljenee ja Humppa ja ihmiset suuntaavat joulun viettoon ensin Kokkolaan ja sieltä Paloperälle.

Hyvää joulua ja onnen hetkiä vuodelle 2008!

1146806.jpg

Toivottavat Humppa, Hansku ja Jarmo

p.s. Noh, hermohan siinä mallina olossa meni ja siitä seurasikin sitten lahjanarun syönti ja kiiltävä kakka :)

1146810.jpg