Voi huoh mitkä treenit. Kuvittelin, että Humppa olis leiristä jotenkin väsynyt, mutta vielä mitä. Virtaa oli kuin pienessä kylässä, ohjaajassa sitten ei ihan niin paljon.

Ekaksi keppejä. Ensin ekan välin muistutus, sitten kuutta keppiä. Meni periaatteessa ihan hyvin, mutta Humppa tarvii tosi paljon tukea. Heti jos jätän sen "yksin" suorittamaan, se tekee väärin. Sain myös hurjat komennushaukut kun Humppa ei meinannut ymmärtää mitä pitää tehdä.

Puomia yksittäisenä, namit molemmissa päissä kontakteilla. Tämä oikein kiva, menee hyvää vauhtia.

Sitten päivän rata, aita-putki -kiemura. Ajattelin alkuun, että ehdin parhaiten ohjaamaan, kun menen koiraa vastaan. Joo-o, ihan hyvä idea mutta en ehtinyt mitenkään putkelta seuraavalle aidalle. Vaihdettiin ohjaus niin että juoksin aika paljon koiran vierellä ja tämä toimi. Käännökset ja valssailut hidastaa niin paljon menoa, että koira on helposti väärällä esteellä tai juoksee ohi tms.

Sitten vielä rengas-putki -pätkä, alkuun rengasta erikseen. On se vaikea. Saattaa mennä 5 kertaa ihan oikein, mutta sitten kuudennella taas alta. Ja tässä ei kertakaikkiaan voinut odottaa renkaan takana. Loppuun kuitenkin onnistunut toisto ja that's it.