Nyt on näyttelyt näytelty ja kotona kaksi väsynyttä matkaajaa. Otettiin jo kotiin tultuamme parin tunnin päikkärit ja Humppa jatkaa vielä.
Tulihan sitä menestystäkin. Humppa juoksi komeasti häntä kaarella (tätä täytyy treenata, oikeesti!) ja jenkkituomarilta JUN-ERI, JUK2.

1066311.jpg
Humppa seisoo

1066312.jpg
ja näyttää hampaat. Kennelyskän takia tuomari ei koskenut koirien suuhun, vaan esittäjä näytti hampaat itse.

Arvostelu:
Good expression, nice, dark eyes, head piece pleasing, moderate bone, good feet, legs a bit -- (tästä puuttuu yksi sana) could use a little bit more legs under body.

Tuomarina oli Jon R Cole, USA.

Emäntä on oikein tyytyväinen! Nyt täytyisi talven aikana treenailla tuota esittämistä, niin pääsisi joskus itsekin kehään.
Pikkupaimenen koirat olivat taas ihan mahdottomassa palkintojahdissa. ROP Pikkupaimenen Golden News "Ruska", Jun-ROP Humpan siskopuoli Pikkupaimenen Look At Me "Pop", vain muutamia mainitakseni.
Huvittavaa mikä tukiverkosto tarvitaan että Humppa saadaan näyttelyyn. Suurkiitos Marjolle, joka esitti Humpan, ja Katjalle, joka siisti hapsottavat korvakarvat. Ja Heidille, joka autteli roudauksessa. Huomenna mennään vielä etsimään Heidille koiraa akita- ja malamuuttikehistä :) Oli myös hauska nähdä Pikkupaimenen muuta porukkaa, Humpan siskopuolia paikalla 3kpl ja muuta sukua myös.

Nyt meillä jää näyttelyt tauolle talveksi, kun ei sinne voittajaankaan lähdetä. Keväällä jatketaan, sitten yritetään pitää se häntä aisoissa... Talvi keskitytään tokoon. Kummasti noista näyttelyistäkin alkaa tykätä, vaikka hulluahan se on; hirmu rahanmenoa, odottelua, väsymystä, roudaamista... mutta kivaa!!