Käytiin näyttäytymässä mätsärissä pitkästä aikaa. Paikkana pölyinen parkkihalli, isojen koirien luokassa yli 40 koiraa, tuomarina Johanna Manninen.
Meidän tasoon nähden esiintyminen meni tosi hyvin. Parikehässä ravatessa tuli pari laukka-askelta ja kurveissa meinattiin mennä päin kehänauhoja, mutta Humppa oli hyvin kartalla ja tiesi mitä ollaan tekemässä. Kehässä juokseminen tuottaa meille vaikeuksia, koska ihan kuten tokossa, vasemmalle kääntyessä meinaan aina juosta koiran päälle. Parikehästä tulokseksi sininen nauha.
Isossa kehässä ei ravaamisesta meinannut tulla mitään, mutta ei todellakaan oltu ainoita. Sielläkin saatiin ainakin pari raviaskelta ja Humppa seisoi oikein kivasti, toki vielä nami nenän edessä. Sieltä tuloksena lämmintä kättä. Mutta vaikka palkintoja ei sadellutkaan, olin tosi tyytyväinen meidän esiintymiseen. Kyllä tuosta vielä show-koira saadaan :).

Nähtiin paljon tuttuja ja uusiakin tuttavuuksia. Kiva että bortsuihmiset ovat aktiivisia, paikalla oli isoissa koirissa 4 bortsua, pennuista ei tietoa.
Humpalle selvästi tekee hyvää odotella omaa vuoroa kauan, aluksi meno oli taas yhtä kohkausta, mutta kivasti se loppua kohti rauhoittui ja jopa makoili kehän laidalla.

Illaksi oli suunnitelmissa vielä kevään ekat hakutreenit, mutta taidetaan antaa periksi väsymykselle. Sitäpaitsi taivaalta sataa jääpaloja, ei kiva.