Käytiin tänään vetämässä pikkutreeni ihan kahdestaan pitkästä aikaa. Viime aikoina on ollut niin paljon kaiken näköisiä yhteistreenejä, että on nää kahdestaan treenailut jäänyt.

Liikkeestä seisomisen kanssa ollaan ihan umpikujassa. Välillä seisoo hienosti, mutta sitten yhtäkkiä taas liikkuu tai istuu. Mikä ihme siinä voi olla niin vaikeeta... Nyt olis kyllä hyvät neuvot tarpeen!

Muuten meni aika hienosti.
Hyppy on oikein ok, sitä vaan muistellaan aika ajoin ja yritän itse olla pilaamatta sitä.
Luoksetulo,  Humpalla on kiva asento mutta valitettavasti vähän väärässä paikassa. Ojentuu kivasti mutta aina namikäden suuntaan... Tästä voisi yrittää häivyttää apua. Muisteltiin tätä vielä kotona sohvaharjoituksella.
Paikkamakuu pari minuuttia. Pitäis varmaan joskus ottaa ihan aika, oma ajantaju kun on aika kadoksissa. Pysyi hyvin, kontakti putoilee mutta ei aikomustakaan nousta vaikka liikuskelin ja menin piiloonkin välillä.

Eilen treenailtiin Marjon ja Isan sekä Loitsu-bortsun ja emäntänsä kanssa Aholaidassa. Tuli hyviä vinkkejä, ongelma taitaa Humpan kanssa olla se etten vaadi siltä tarpeeksi enkä kerro selvästi milloin koira tekee väärin. Se kun yrittää pissittää mua koko ajan.
Lääkkeeksi otetaan nyt lyhyitä, keskittyneitä treenejä ja mitään humputteluja ei sallita kentällä.

Lisäksi seuraamisen laitoin nyt tauolle. Sitä on treenailtu vähän liikaa ja liian pitkiä pätkiä. Se kun sujuu hyvin niin treenaillaan nyt muuta.

Sisällä treenailtiin noudon alkeita talouspaperirulla-teippihärvelillä. Treenattiin ihan "kapulan" pitoa, jota Humppa in-ho-aa. Ällöttävä kapula, ei tykkää :) Ostin tänään myös ihan oikean noutokapulan, katsotaan mitä sen kanssa saadaan aikaan.