Toistaiseksi viimeinen maanantai Killerillä.

Humppa osallistui ennen meidän treenejä seuraavien alkeiskurssilaisten hallittavuustestiin. Koska häiriökoirista oli pulaa joutui Humppiskin hommiin ja olikin varsinainen häirikkö. Hiukan haastava oli pujottelu, kun häiriköimässä olivat vain Humppa ja Rino... Onneksi Humppa pääsi äkkiä hommistaan ja itse jeesailin loppuajan luoksetulossa.
Sitten odoteltiin tunnin verran treenien alkua, käytiin lyhyellä lenkillä ja muuten pideltiin sadetta autossa. Huono valinta treenin kannalta, olen itse flunssassa ja muutenkin on eletty aika laiskaa elämää pari päivää, alkutreeni meni sitten ihan häneksi ihan just sen takia. Koira ihan hepulissa eikä taas mitään järkeä missään.

Renkaalla samat ongelmat kuin aikasemmin, Humppa ei osaa etsiä oikeeta väliä. Keinulla oltiin vasta toista kertaa ikinä, tuli kerran ennen alastulokontaktia pois. Vähän se taisi säikähtää liikkuvaa estettä, koska sen jälkeen oltiin törmäyskurssilla ja sain reiän huuleen kun Humppa intoili.

Aita ok, kepeillä hakee pienen muistutuksen jälkeen ekan välin aika hyvin. Loppuun sitten puomia, nyt meni tosi hienosti. Hyvällä vauhdilla ja otti kontaktit varmasti.

Sitten vaan jatkokurssia kohti...