Uskottava se nyt on että koira on kesken ja takaliikkeet kamalat, tänään täsmälleen sama tulos kuin eilen eli ERI, NUK1, PU4, va-SERT. Tuomarina tänään Sheila Polk USAsta.
Humppa oli ensin kovin riehakas kehässä, juoksutin sitä vähän liian lujaa jonka takia se laukkaili ja muutenkin riehui. Muuten kyllä oli hyvin hanskassa. PU-kehässä oli vähän rauhoittunut, mutta joka kerta kun juostiin Humpan häkin ohi (joka siis oli kehän laidalla), se veti häkkiä kohti eikä muutenkaan ollut kovin motivoitunut kehän kiertämiseen :). Kiva arvostelu kuitenkin saatiin, itse asiassa hyvin samanlainen kuin eilen. Pää ja kulmaukset ovat hyvät, mutta takaliikkeistä miinusta.

Käytiin sitten vielä kasvattajaryhmän kanssa isossa kehässä. Pitkä näyttelypäivä teki tehtävänsä ja Humppa oli tungoksesta huolimatta hyvin rauhallinen. Soolo-poika meinasi Humpalle vähän ärrätä, mutta ei Humppa jaksanut siihenkään oikein lähteä mukaan. Isosta kehästä BIS3-kasvattajaryhmäksi, upeaa kasvatustyötä Sari! Onnea!

Olihan kyllä tosiaan pitkä päivä. Välillä tuli vettä ihan kunnolla ja mulla tietysti kaikki sadevarusteet kotona. Humpan sain onneksi tungettua Oton ja Soolon kanssa Arjan pressun alle. Välillä sitten paistoi ja nyt on taas kerran nenä ja posket punaisena...

Kiitokset Arjalle ja Eijalle seurasta, ei siellä yksin olisi jaksanut pönöttää :)

Nyt sitten siirrytään vähäksi aikaa vähän järkevämpien harrastusten pariin, kunhan viikonlopusta ensin palaudutaan.