Taas on ehditty vaikka mitä.

Eilen ajeltiin Koivukylään Annen kanssa treenaamaan, tehtiin samaa treeniä, mikä jäi ajanpuutteen takia aiemmin meiltä tekemättä. Humppa on kyllä tarkka pieni agikoira, se menee tasan sinne minne sen ohjaan. Harmi, että välillä tulee ohjattua se esteiden välistä, paras oli kun käsky tuli sadasosasekunnin myöhässä, niin Humppa tulee aidansiivekkeen läpi . Lähdöt on edelleen tosi vaikeita, ja jos ohjaan huonosti hypylle, tippuu rima. Nyt on kuitenkin päästy treenaamaan ohjausta ihan kunnolla, ja pikkuhiljaa tuntuu palaset loksahtelevan kohdilleen. Opittavaahan tässä riittää, mutta onneksi on kiva koira, jonka kanssa treenata!

Agin jälkeen käytiin kävelemässä Ogelin nurkilla bh-kokeen kaupunkiosuutta ajatellen. Palkkailin kontaktista ja yritin muistutella "tässä" -sanaa. Koirien ohituksiin täytyy kiinnittää huomiota, ne on taas päässeet repsahtamaan.

Tänään oltiin hakutreeneissä eka kertaa 2kk tauon jälkeen. Humppa ei tainnut koko treenin aikana ihan tajuta, mitä ollaan tekemässä... 4 ukkoa hajunhauilla. Otti hajua kyllä (tosin usein vasta ihan maalimiehen vierestä), mutta lähetyksen jälkeen lähti mihin sattuu. Uusi maasto ja uudet maalimiehet sekoitti siis pakkaa aika tavalla. Tästä eteenpäin muutama treeni pelkkää motivaatiota, niin jospa se tästä taas. Tosi mukavaa päästä taas treenaamaan!

Humpalla on ihan megaluokan karvanlähtö. Kiva, että kuukauden päästä pitäisi juoksennella erkkarissa... Pohjavillaa lähtee ihan loputtomasti, ja huomaa kyllä täällä kämpässäkin lisääntyneen irtokarvan määrän.