Pitkästä aikaa löytyi sen verran treenimotivaatiota että suunnattiin tokottelemaan. Paikkana tosi häiriöinen parkkipaikka, vieressä huoltoaseman parkkis josta kuului jos jonkinmoista pörinää ja toisella puolella pyörätie, jossa kulki mopoja, ihmisiä, pyöriä, koiria...

Ensin paikkamakuu, n. 4min. Pysyi hyvin ja kesti monenlaisen häiriön, paitsi multa tulevan. Kokeilin vähän, loikin ja pompin vähän matkan päässä. Kaiken jaloilla tehtävän kesti hyvin, mutta kun heiluttelin käsiä niin lähti tulemaan kohti. Äkäinen palautus ja lopun pysyi hienosti. Otetaan tätä lisää, täytyy ottaa seuraavaksi Hansku-hilluntaa vähän rauhallisemmassa paikassa.

Seuraamiset on nykyään aika kökköjä, kiertyy liiaksi mun jalan ympärille. Tarkoitushan varmaan ei kuitenkaan ole, että ohjaaja ei voi kävellä kun koira liimautuu raajaan. Otettiin siis ihan lyhyttä pätkää namin kanssa.

Liikkeestä maahanmeno tahtoo olla vähän vino, joten otettiin myös sitä namin kanssa. Ei vielä toteudu ellen hidasta vähän kävelyvauhtia.

Luoksetuloa otettiin ihan suosiolla namikädellä. Tähän tarvittais joku kikkakolmonen, miten saisi käsiliikkeen pois. Nyt koira on selvästi ehdollistunut ottamaan asennon kättä vasten.

Oon nyt alkanut vähän huomauttaa Humppaa kun tekee väärin. Se selvästi kestää sen, ja on kivempi varmaan treenata kun tietää koska menee hyvin ja koska ei.

Seuraavaksi olisi ohjelmassa näyttelypuudelin pesu ja siistiminen. Korvakarvoja on kynitty pitkin viikkoa Katjan ohjeiden mukaan (kiitos niistä!) ja tassukarvatkin lyheni tuossa yks päivä. Lauantaina aion siis esittää Humpan eka kertaa itse. Humppa on ilmoitettu nyt kolmeen näyttelyyn (24.5.Kangasniemi, 7.6. Pieksämäki ja 29.6. erkkari Lappeenranta). Niiden jälkeen saa taas karvat rehottaa ja keskitytään loppukesä harrasteluun.