Pääsiäistä vietettiin tuttuun tapaan Paloperällä.

Perjantaina ajeltiin Jyväskylästä, iltasella perillä. Humppa moikkaili Pepiä ja juoksenteli pitkin pihaa. Lauantaina suunnattiin Aittaniemelle pilkkikilpailuihin. Jarmo osallistui kilpailuun laihoin tuloksin, me Humpan kanssa nautiskeltiin aurinkoisesta säästä. Alkuun pidin Humpan kiinni, kun jäällä oli myös Jarmon serkkujen lapinkoiranarttu, jonka kanssa Humppa ei syystä tai toisesta oikein tule juttuun. Kelkkoja jäällä oli myös paljon (vaikka ei niitä kuulemma oikeissa pilkkikilpailuissa saisi käyttää...), niistä Humppa ei onneksi kummemmin välittänyt. Loppuajasta sai olla vapaana, pysyi hyvin oman porukan lähellä eikä välitä vieraista ihmisistä.

Sunnuntaina Humppa sai jäädä kotiin kun me käytiin Suomulla, Jarmo rinteessä ja minä hoitamassa vuosittaisen hiihtolenkin ;). Olihan rankkaa auringon pehmentämillä laduilla. Taas ihan mieletön sää. Illalla Humppa antoi pihalta porolle kyytiä, en huomannut koko poroa kun se piileskeli navetan kulmalla, mutta sai peräänsä vauhdikkaan bortsupojan ja sinne mentiin tietä pitkin parisataa metriä. Onneksi Humppa ei sentään poroa kiinni saa, en tiedä mitä se tekisi jos saisi?

Maanantaina vielä vähän pilkkimistä läheisellä järvellä, ja sitten kotimatkalle.

Kaikki me kyllä nautimme olosta Paloperällä, Humppa saa viilettää vapaana ja ihmiset nauttia maaseudun rauhasta. Nyt Humppa ei edes kadottanut korviaan kuten aiemmin, vaan totteli ihan hienosti. Aikuinenko siitä on sitten tulossa...?