Tällä viikolla yritetty hioa tokoliikkeitä puhtaiksi. Eli paljon sisätreeniä (mikä ei missään tapauksessa johdu siitä, että ulkona sataa räntää) ja tarkkoja liikkeitä. Hyvän alun jälkeen Humpan istumiset (sivulla ja luoksetulossa) ovat nimittäin saaneet vähän vauhtia ja menneet vinoon. Eli nyt palkkaa vain suorasta asennosta.
Tänään treenailtiin salaisessa treenipaikassa, Jarmokin oli mukana. Hyvin poika vetää, tosin kun otettiin luoksetuloja niin että seistään 10m päässä toisistamme ja kutsutaan vuorotellen, meinasi Humpalta välillä loppua usko "kun ne namit jäi tonne...". Nyt ei ollut motivaatiopatukkaa mukana ja se oli harmi, sillä saa niin paljon paremmin palkattua.
Humpasta huomaa paremmin kuin hyvin milloin toimintaa on ollut liian vähän. Tiistaina se oli yksin illan kotona eikä tehty kunnon lenkkiä/treeniä, ja kuinkas ollakaan heräsin puoli 5 yöllä siihen, että kaveri vetää rallia ympäri kämppää. Siitä oppineena ilmoittauduin viime tingassa Taitavien Tassujen perustottelevaisuuskurssille, joka alkoi eilen. Varmaan suuri osa kurssilla opeteltavista asioista on jo meille tuttuja, mutta ei ole pahitteeksi harjoitella niitä häiriön alaisena kentällä, ja kun katselin muitten koirien loppukoetuloksia, niin on siellä paljon asioita joita ei osata. Esim. paikkamakuuta, liikkeestä seisomista jne.
Tavoitteena olisi siis nyt, että päästään keväällä tai kesällä starttaamaan alokasluokan kokeessa tai ainakin jossain möllitokossa. Saas nähdä!

Päivän piristykseksi yhteiskuva Humpasta ja Pepistä. Vaati noin 40 otosta että tyypit saatiin olemaan paikallaan ja samassa kuvassa!

1005478.jpg