Repe on ollut Suomessa 5 päivää, ja vaikuttaa kaikin puolin sellaiselta pennulta, minkä tilasinkin. Eilen se tuli mun ja Humpan kanssa kotiin vietettyään alkuviikon Kaisalla. Humppa ei kamalasti uutta kaveria arvosta, on kateellinen pennun leluista ja luista, ja selvästi sitä vähän muutenkin ärsyttää, että päivät huomion keskipisteenä ovat ohitse. Tykkää irvistellä ja komennella pentua, pentu suhtautuu onneksi nöyrästi, eikä kiusaa Humppaa.

Tänään käytiin lääkärissä. Repe on saanut Kanadassa kaksi nelosrokotetta ja rabieksen, mutta nelosrokotteet on annettu tosi nuorena, eikä niiden valmisteita ole tiedossa, eli ne annetaan Suomessa uudelleen. Rabieksenkin merkinnät oli vähän kummalliset, eikä sen valmisteesta oltu Apexilla kuultukaan, mutta vähän pitkin hampain eläinlääkäri suostui kuitenkin siirtämään sen Repen passiin ja allekirjoittamaan. Olen itse vähän hippi tässä asiassa, enkä mielelläni pentua rokottaisi "turhaan". Omasta mielestäni sille olis nyt riittänyt yksi nelosrokote, mutta valitettavasti se ei Kennelliitolle kelpaa. 
Vakuutusyhtiötä varten saatiin eläinlääkärin lausunto, kaikin puolin on terve pentunen. Laitettiin myös Frontline niskaan, sen jalasta löytyi jo alkuviikosta megaiso punkki täynnä hyvää kanadalaista verta. Painoa Repellä on nyt 20-viikkoisena 11,2 kg.

Repe vaikuttaa aika kovatahtoiselta ja itsenäiseltä kaverilta. Ääntä lähtee ja se huutaa kun sen jättää esim. boksiin yksinään. Eilen se oli meidän mukana agitreeneissä, eikä kyllä hetkeen lähde toista kertaa, kun huusi boksissaan koko treenien ajan. Vapaana sitä ei kamalasti uskalla pitää, kun se viipottaa ihan korvattomana minne sattuu. Aamulla se juoksi kovaa vauhtia naapurin pihaan pissalle . Tässä kotona jaksaa leikkiä ja touhuta lelujen kanssa. Koko ajan sillä on jotain suussa, Crocksit taitaa olla lempparit. Luut maistuu myöskin, ja ruokakuppikin tyhjenee paljon nopeammin kuin Humpalla.
Nyt olen loppuviikon vapaalla, mutta odotan innolla ensi viikkoa, kun pojat jää työpäivien ajaksi keskenään... Repellä on lainassa pentuaitaus, jossa se saa viettää yksinolot ainakin nyt aluksi. 

Eilen Repsu ajoi ensimmäisen jälkensä, ja saa varmaan jatkossakin evästää osan ruuistaan nurmikolta. Muuten harjoitellaan vaan elämää, luoksetuloja ja nakin syöntiä. Paperit pitäisi sille tilata, nyt se on vielä paperiton piski.