Nyt on hyvien tulosten alla paistattelut paistateltu ja tänään koitti paluu treeneihin.

Kävin viikonlopun innoittamana treenailemassa vähän näyttelyhommia (ostin Humpalle uudet vermeet tähän hommaan, nyt on täyskuristava ketjupanta ja ohut nahkahihna). Ravaaminen sujuu ihan ok, tosin Humppa välillä touhuaa ihan omiaan; juo matkan varrelle osuvista lätäköistä, poimii jotain kivaa suuhun, puree mun housuja..., mutta pääasiassa ihan hienosti. Nyt en oiken tiedä miten tota häntäasiaa pitäis alkaa treenaamaan, en viitsisi sitä kauheesti kieltää kun se on just oppimaisillaan ravaamaan mun kans. Ehkä vahvistetaan tota ravaamista vielä vähän ja sitten alkaa kehuja tippua vain silloin kun häntä on alhaalla.

Sitten harjoteltiin tokoa ja voi minua sählää. Treenattiin kontaktikävelyä, niin enköhän tallaillut Humpan varpaille ja vielä 2 kertaa!! Oon kyllä oikein malliesimerkki siitä, miten koiran hyvät liikkeet pilataan.Onneks Humppa ei noista paljon hätkähdä, vaan jatkaa niinkuin mitään ei olis tapahtunut. Omat rektiot täytyykin yrittää pitää hillittyinä ettei koira säikähdä niitä.
Muuten treenit meni ihan kivasti, koiralla tuntuis intoa treenaamiseen löytyvän. Hyvä homma, voi pitää aika pitkätkin treenit ja sitten vielä lopettaa ne niin, että koiralla on kivaa.

Varpaille tallomisen lisäksi astuin tänään Humpan hännän päälle. Hyvä Hansku. Ostin Humpalle myös näyttelystä uusia leluja, kun vanhat on niin risoja. No ei kait siinä, uudetkin on jo risoja :) Tuo kyllä tuhoaa kaiken alta aikayksikön, kukahan suunnittelis leluja jotka oikeesti kestää tuossa vauhdissa...

Blogiin lisätty tänään linkkilista (lisää tulee jossain vaiheessa...) ja kuvagalleria. Käykäähän kurkistamassa.