Ei taida olla bortsulle homma eikä mikään erottaa koska mölleillään ja koska ollaan virallisissa kisoissa :). Humppa tokotteli varsin pätevästi Schapendoes-yhdistyksen möllitokossa karmeassa helteessä. Vielä päivällä arvoin pitkään lähdetäänkö ollenkaan, onneksi mentiin!

Tuomarina oli Sanna Malkamäki, ja Sanna oli kyllä aika hövelillä tuulella.

Paikkamakuu 9. Ihan rauhassa pysyi, vaikka vierestä lähti koira heti alussa. Parin minuutin jälkeen toinen vieruskaveri alkoi vinkua, ja Humppa liittyi kuoroon. Ääntämisestä siis piste pois.

Seuraaminen 9. Tää oli ihan kamalaa, kontakti katoili ja Humppa haahuili ja putosi käännöksissä kelkasta ihan kokonaan. Lisäksi haukahteli ja katseli tuomaria. Todella yläkanttiin on nämä pisteet.
Liikkeestä maahanmeno 10. Jäi todella vinoon, jonka vuoksi loppuasennon rintamasuuntakin oli vino.
Luoksetulo 7. Ei pysähtynyt, hidasti kyllä vauhtia mutta läpi tuli.
Liikkeestä seisominen 8. Teputteli taas ympäri taaksekävelyssä.
Nouto 9. Unohdin oman kapulan kotiin joten lainakapulalla, onnistuin heittämään kapulan apiloiden keskelle, eikä Humppa meinannut sitä heti löytää :). Meni hyvällä vauhdilla, palautuksessa pureskeli kapulaa ja luovutti todella vinossa. Vauhdista saatiin kuitenkin bonus-pisteitä.
Kaket 7. Noutokapula jäi kehään ja oli aika lähellä Humppaa, ja vinkui sen perään. Katseli kapulaa ja liikkuria, mutta teki kyllä kaikki vaihdot, yhden istumaan nousun seisomisen kautta.
Hyppy 8,5. Lähti liikkurin käskyllä, muuten ihan hieno.
Kokonaisvaikutus 8. Ääntely pudotti, noudon jälkeen äänijänteet aukesi ja meni huutamiseksi.

Yht. 166p, 1-tulos ja sija 2/6.
Pisteet meni voittajan kanssa tasan, seuraamisesta samat, luoksetulosta samat ja lopulta taisi kokonaisvaikutus ratkaista. Täpäräksi meni siis :).

Alussa Humppa oli taas pihalla ja seuraaminen oli kyllä hirveetä. Mutta eipähän puske, kun haahuilee jossain metrin päässä. Loppua kohti parani, mutta noudon jälkeinen elämä on aika äänekästä.

Nyt pidin Humppaa aika kauan kehän laidalla ennen meidän vuoroa, ja se oli oikein hyvä ratkaisu. Täytyy kyllä olla oikein tyytyväinen, paikallaolosta ainakin tuli niin hieno fiilis. Kai me niitä virallisiakin sitten aletaan pikku hiljaa katsella... Paitsi että saatiin niin hyvät palkinnot, että voitais jatkaa kisaamista vain mölleissä. Eaglen ruokaa, kaksi lelua, lahjakortit jonnekin koulutukseen sekä Mustiin ja Mirriin ja pokaali. Wau.

Keskiviikkona tehtiin Koiviksen treeneissä kunnon paikkamakuutreeniä, pari pitkää pätkää tollerinartun vieressä niin, että mä olin piilossa ja Marika kielsi Humppaa kuikuilemisesta. Oli todella hyvä treeni ja sitä ehdottomasti lisää.