Tänään hakuilemassa Remmin porukan kanssa. Huoh, kyllä siinäkin hommassa on vielä ohjaajalla opittavaa!
Kokeiltiin vähän uusia juttuja, ilmavainun vahvistamista niin, että ohjaaja lähtee koiran kanssa kävelemään maalimiestä kohti. Huomaa heti kun itse on vähän pihalla mitä tehdään, niin se epävarmuus siirtyy koiraan 100-kertaisesti. Humppa oli ihan kahvilla koko touhusta, ihmetteli vaan että "mitä sä tänne kävelet, munhan nää ukot kuuluu hakea".
Lisäksi Heli huomasi mun lähettämisessä ihan kummallisen jutun. Jostain ihmeen syystä olen aina koskenut koiran takapäähän lähettäessä, tai oikeastaan lähettämisen jälkeen, josta koira menee ihan sekaisin. "Pitikö mun nyt hakea se ukko vai mitä sä sitä mun persusta hiplaat?"
Kiitos suuresti palautteesta, nämä on just niitä juttuja mitä ei yhtään itse huomaa, ihmettelee vaan että mikä tuota koiraa vaivaa.
Loppujenlopuksi kuitenkin hyvät treenit, saatiin muutama ihan hyvin onnistunut pisto ja Humppa kyllä selkeästi tykkää lajista. Ja kiva oli taas rämpiä metsässä, ainakin muilla meni treenit hyvin jos meillä olikin vähän surkeata menoa. Ensi kerralle paremmin mietitty suunnitelma niin eiköhän tämä taas tästä.

Illalla käytiin Hankasalmella moikkaamassa kummipoikaa porukoineen. Humpalla oli vähän rankka reissu kun piti niin kovasti vahtia lasten menoa. Raukka ei oikein ole tottunut lapsiin niin se ottaa roolinsa paimenkoirana kovin tosissaan. Vaikka paljon paremmin se jo käyttäytyy kuin ekoilla kerroilla kun käytiin lapsia moikkaamassa. Nyt koira makaa ihan raatona, vieläköhän sen saa tuosta iltapissille houkuteltua...