Hakutreenit Veikkolassa, kunnon lumimyräkkä ja liikenne kulki motarilla kuuttakymppiä, mutta perille päästiin.

Humpalle neljä ukkoa, 3 ekaa jäniksinä ja neljäs suoraan, mutta oli ihan lähellä ja helppo. Jänikset otettiin nyt niin, että maalimies oli vähän matkan päässä piilossa, ja lähti lähetyksen jälkeen juoksemaan kauemmas. Nämä meni hienosti, Humpalla oli nyt ihan eri ilme kuin syksyn aiemmissa treeneissä, otti hyvin hajua jo keskilinjalle eikä toilaillut omiaan. Hyvällä draivilla paineli metsään ja leikki maalimiesten kanssa ihan innolla. Nyt oli palkkana pelkät lelut, ja hyvin toimi.

Tämä viikko on taukoiltu ja pidelty pakkasia. Helsinkiläiset on outoja, heti kun parhaat lenkkikelit alkoi, väki kaikkosi lenkkipoluilta koteihinsa palelemaan. Humppakin on saanut viiletellä vapaana pitkin Oulunkylää, kun ei ketään ole näkynyt missään.

Ensi viikolla mennään tiistaina Järvenpäähän, josta keskiviikkona Kokkolaan joulunviettoon. Tapaninpäivänä menemme vielä mökille, johon tulee myös veljeni perhe uuden vauvansa kera. Sunnuntaina sitten takaisin, välipäivät on ihan normaaleja työpäiviä toimistotyöläisellä.

Meille muutti perjantaina uusi perheenjäsen, MacBook . Kyllä kelpaa nyt päivitellä blogia ihan missä ja milloin tahansa. Viikonloppuna siirtelin paljon kuvia vanhalta koneelta ja löysin kasan Humpan ihania pentukuvia, jotka oli jääneet jonnekin tikulle odottelemaan aikaa parempaa.