Käytiin tekemässä koeluontoinen treeni läheisen urheilukentän parkkiksella, missä muutenkin ollaan usein treenattu. Saatiin oikein liikkurikin mukaan, luksusta!

Kun kerran liikkuri oli mukana, tehtiin paikkamakuu. Aika vain 1min ja koko aika piilossa. Pysyi hienosti, hyvä. Paikkamakuun jälkeen palkka.

Seuraamisessa pitkä kaavio, joka sisälsi mm. kääännöksiä juoksuosuudella :). Ei paha ollenkaan, toki vielä välillä edistää ja poikittaa, mutta pääosin aika kiva. Ja hyvin jaksoi.

Kaket, ei ymmärtänyt jättäessä yhtään mistä liikkeestä oli kyse, ja nousi ekalla seisomaan. Maahanmenossa syöksyi varmaan metrin eteenpäin, loppu ok. En olettanutkaan että Humppa tätä osaisi, kun ei olla ulkona oikeastaan edes tehty. Tämän treenin idea olikin tehdä liikkeitä putkeen ilman palkkaa, eikä jääty nillittämään virheistä.

Noutokin tehtiin. Humpalla oli selviä vaikeuksia istua sivulla kun liikkuri (tuttu) toi kapulaa. Heiton pysyi hyvin, lähti hyvin kapulalle ja yritti palauttaa sen liikkurille. Uudella käskyllä toi mulle, ja no, luovutustahan se ei osaa eli palautus siihen johonkin eteen.

Loppuun maksalaatikkoa palkaksi ja kunnon leikit.

Jäipä hyvä mieli! Hyvin kesti liikkeet ja liikkeiden välit, ja saatiin hyvää häiriötä kun ohi meni monta koiranulkoiluttajaa. Niistä Humppa ei juuri välittänyt, eikä pahasti häiriintynyt liikkuristakaan vaikka oli tosiaan Humpalle ihan tuttu tyyppi. Osaa se poika joskus mua miellyttääkin, sentään!!