Viimeisen kerran kunniaksi tehtiin kaikki alokasluokan liikkeet. Möllityyliin eli namit käytössä ja jokainen oman tasonsa mukaan, pisteitä ei saatu mutta palautetta kyllä. Tässäpä Humppiksen rivi:

Luoksepäästävyys: Pysyi hyvin sivulla, eka kerralla väisti vähän hampaiden katsomista. Toisella yrityksellä meni hienosti.

Paikkamakuu: Kokeiltiin eka kertaa rivissä. Unna-porkkis vähän piippaili vieressä ja Humppa nousi joka piipistä ylös. Ei kuitenkaan lähtenyt mihinkään. Olin itse ihan tyytyväinen, ekaksi kerraksi meni oikein hyvin.

Seuraaminen kytkettynä: Nami vielä kädessä mutta ei ihan koiran nenän edessä. Pitää hyvin kontaktia ja paikka on hyvä.

Seuraaminen taluttimetta: Hyvää seuraamista, kontakti tippui kerran kun Humppa astui lätäkköön :).  Seuraamiset oli kaikenkaikkiaan tänään hienoja. Joskus lähdössä meinaa pudota kontakti, tai koko koira tippuu maahan, tai hypähtää lähdön.

Liikkeestä maahanmeno: Pysähdyn vielä itse koiran avuksi, mutta hienosti meni muuten.

Luoksetulo: Ei pysynyt istumassa vaan pisti maahan odottamaan. Tulee hienosti luokse, mutta en ottanut käsiavustetta eteenistumiseen -> vino asento.

Liikkeestä seisominen: Kaikista keskeneräisin liike. Tehtiin vielä kierähtämällä koiran eteen, koska ei kestä etäisyyttä yhtään. Treenit jatkuu tämän osalta...

Estehyppy: Ei olla treenattu kokonaisena liikkeenä, mutta Humppa katsoi miten muut teki ja jäi seisomaan esteen taakse :). Liike on siis koiralla paremmin hallussa kuin emännällä. Aluksi ei meinannut irrota esteelle.

Olipa hyvä käydä kaikki liikkeet kokonaisina läpi. Hiomistahan niissä on vielä paljon, mutta ainakin kaikki on jo jollain mallilla.
Tästä jatketaan sitten parin viikon päästä alkavalle kesäkurssille, ja ehkä joskus ihan oikeaan kokeeseenkin...