Tänään ollut emännällä kunnon sähellyspäivä. Käytiin päivällä Haukanniemessä lenkillä, kierrettiin koko pelto ympäri, ja kun tultiin takas autolle, huomasin ettei autonavaimia ole enää missään. No, ei muuta kuin kiertämään peltoa uudestaan ja toivomaan, ettei avaimet ole jääneet autoon sisälle... Sieltä ne onneksi löytyi täsmälleen siitä paikasta, jossa eka kerran kaivoin kameran taskusta. Huhhuh.

Humpalle tuli siis vähän suunniteltua pitempi lenkki, josta syystä se oli treeneissä tosi väsynyt. Normaali kaivuu-urakka tauoilla vaihtui makoiluksi, ja ehkä liikkeistäkin puuttui se terävyys jolla se ne yleensä tekee. Paikkamakuusta saatiin kehuja, Humppa jää hienosti paikalleen ja pysyy hyvin. Liikkeestä seisominen oli taas ihan hukassa, ja istumisen kanssa vähän sama juttu. Ei siis meinaa jäädä, vaan seuraa namikättä ja valuu perässä.

Seuraamiset oli tänään hienoja, ehkä väsymyksen takia ei edistänyt yhtään ja piti kontaktin hienosti. Vasemmalle käännöksissä täytyy vielä harjoitella omaa teputtelua, meillä kun meinaa Humpan kanssa mennä vähän jalat solmuun :)

Lopuksi treenailtiin hyppyä. Tähän asti on hypitty vain niin, että kävelen Humpan vierellä esteen ohi, nyt kokeiltiin ihan lähettämistä. Humpalta loppui usko kun nami jäi mun käteen, ja se jäi kuikuilemaan esteelle. Pää toisella puolella ja loput koirasta toisella.

Huomenna suuntaamme Paloperälle pääsiäisenviettoon. Mahtaa tulla mielenkiintoinen automatka kera viiden ihmisen ja kahden koiran... Tänään haettiin suksiboksi vuokralle, siihen aiotaan sulloa enimmät tavarat. Ja voipi olla että reissusta tullaan pää paketissa takaisin, ajattelin nimittäin uskaltautua rinteeseen yli kymmenen vuoden tauon jälkeen.