Ettei totuus unohtuisi, kävimme vähän treenaamassa. Uusi paikka joka olikin hyvä! Ei juuri muuta häiriötä kuin vieressä junarata jossa veturi suhasi eestaas.

Seuraamista ihan pieniä pätkiä ja namiavulla. Innokasta ja kontakti pysyy hyvin, mutta edistää vähän ja liimautuu edelleen liikaa mun jalkaan. Perusasennot on hyviä ja käännöksissä pysyi hyvin mukana.

Liikkeestä maahanmenoon pitäisi saada vähän terävyyttä. Käskyn jälkeen etenee vielä useamman askeleen, ihan niinku kysyäkseen onks pakko. Harjoteltiinkin sitten pelkkiä maahanmenoja niin, että heitin namin aina heti kun kyynärpäät menee maahan. Tämä alkoi sujua hyvin loppua kohti ja liikkeeseen tuli lisää vauhtia.

Luoksetulo tosi hyvä! Tuli eteen suoraan, tiiviiseen asentoon vaikka namit oli sivuilla. Ihanaa.

Seisomista
otettiin ihan erillisenä, jätin seisoa törröttämään keskelle kenttää ja käppäilin vähän kauempana. Ihmeellisesti on yhtäkkiä mennyt jakeluun tämä liike, nyt kestää hyvin sekä aikaa että etäisyyttä.

Kaikkiin liikkeisiin on tullut nyt pientä roiskintaa, varmasti liiat toistot on vieneet tarkkuutta pois. Nyt siis paljon pientä piiperrystreeniä. Tulee vähän liikaa hinkattua kokonaisia liikkeitä, se on vaan niin kivaa kun koira osaa :)