Joku naapuruston nartuista tuntuu olevan juoksullaan, joten meidän treenit on siirtyneet sisälle. Ulkona on ihan mahdotonta lipittelyä ja maiskuttelua, ja lisäksi tähän väliin tekee ihan hyvää hioa liikkeitä olohuoneessa.

Paikkamakuuseen on haettu kontaktia (eli olen palkannut kontaktista) ja harjoiteltu paikallaoloja myös muissa asennoissa.
Liikkeestä jäävät myöskin työn alla, seisomisessa havaittavissa edistystä ja sisällä tarvii enää ihan pikkiriikkisen käsimerkin. Maahanmenoihin tarvittais kovasti lisää varmuutta, välillä menee ihan ok (paitsi ei koskaan kovin sähäkän nopea), mutta välillä tarjoaa mitä sattuu. Tällä hetkellä ehkä 2 kertaa viidestä onnistuu, että tätä hinkataan paljon lisää vielä.
Huvikseen on tehty kaukokäskyjen alkeita, eli ihan namilla haettu oikeaa tekniikkaa istu-maahan -vaihtoihin. Lisäksi noutokapulan pitoharjoitukset kuuluu ohjelmaan, sekä pehmeällä harjoituskapulalla että ihan oikealla puisella. Humpalla tahtoo ote olla tosi löysä, ja kapula putoaa heti, jos yhtään yrittää pidentää aikaa.

Maanantai-iltana kokeilin myös eka kertaa kosketusalustan käyttöä. Hyvin on jätkä sen hiffannut, ja siitä on tullut tosi mieluisa leikki. Ehkä sitä voi joskus jossain hyödyntää...

Loppuviikosta päästäänkin sitten taas ulkoilmatreeneihin, niistä lisää ajallaan...