Kokeessa Pieksämäellä. Tuomarina Ralf Björklund, joka mielestäni piti aika lailla tiukempaa linjaa kuin joulukuussa. Humppa oli taas vähän pihalla, mutta nyt ei touhuillut mitään ihmeempiä ja tuli jopa sivulle ilman hirmuisia maanitteluja. Kaikissa liikkeissä vähän jotain pientä...

Luoksepäästävyys 9,5. Pysyi paremmin sivulla kuin kertaakaan aikaisemmin, mutta ei kestä tuomarin kyykistymistä vaan riensi suukottelemaan.

Paikkamakuu 7. Alkuun ja loppuun kaksoiskäskyt. Itse makuu tosi rauhallinen ja hyvä.

Seuraaminen kytkettynä 7. Alussa ei tiennyt mitä oli tekemässä ja haahuili. Nyt ei poikittanut niin pahasti kuin aikaisemmin, mutta silti liian tiivis. Kontakti putoili.

Seuraaminen taluttimetta 7. Sama vika, etenkin juoksuosuudessa poikittaa. Käännöksissä törmäilyä ja irtoamista.

Liikkeestä maahanmeno 9. En tiedä mistä pisteen vähennyt, olisko ollut edelleen hidas.

Luoksetulo 7. Törmäsi vähän ja perusasento jäi vajaaksi, josta mun mielestä aika rankka vähennys.

Liikkeestä seisominen 7. Se SEISOI!!! JEE!!! En sit tiedä teputteliko perään vai mistä lähti noin paljon pisteitä.

Hyppy 7. Katseli yleisöä kun annoin ekan käskyn eikä tehnyt mitään. Toisella käskyllä hyvä hyppy, nyt parempi seisominen kuin ikinä.

Kokonaisvaikutus 8. Tuomari kyllä tykkäsi yhteistyöstä, mutta seuraamiset huonoja ja muissakin liikkeissä kaikkea pientä.

Ulos mennessä olin ihan varma että ykkönen tuli ja tosi tyytyväinen koiraan. Nyt se työskenteli koko ajan, vähän löysästi mutta kuitenkin. Eikä nollattu yhtään liikettä, ja sehän oli tavoite!

Syö naista nämä kakkostulokset sen verran, että sisu koularin hakemiseen kasvaa. Hitto se haetaan, vaikka menis koko kesä ;)

Häiriötä Humppa ottaa tosi paljon, ja reagoi mun jännittämiseen. Seuraavaan kokeeseen täytyy miettiä olisko valmisteluissa jotain parannettavaa. Nyt paljon motivaatiotreeniä, ja seuraamisessa jatketaan taaksepäin palkkausta. Treeneissä pitäis pyrkiä myös vaihtelevampaan palkkaukseen, nyt Humppa tajuaa että jaa, ei tule palkkaa, ja tekee vähän puoliteholla kokeet. Mietintämyssy päähän ja treenisuunnitelmaa vääntämään mars...