Käytiin Aholaidassa treenaamassa, nyt mielessä vain motivaatio, leikki ja into. Kennelkerhon kentällä oli porukkaa, joten jäätiin viereiselle futiskentälle.

Alkuun ihan kontaktia sivulla, Humppa oli vähän pihalla kun pelkästä kontaktista en varmaan aikoihin ole palkkaillut. Siitä sitten lyhyttä seuraamispätkää, oikein kiva!

Tunnarin etsimistä heinikosta, ajatus harhaili ja Humppa kävi mm. pissalla kesken etsimisen. Kuitenkin 3 toistoa ja joka kerralla tuli pulikka mulle.

Kosketusalustaa, tämä on kyllä Humpan lemppari. Ihan intopiukkana juoksee alustalle, eikä mitenkään hipaise vaan läimäyttää alustaa. Lentävät nakit on Humpalle vähän outo palkka, niitä pitää sitten etsiä ympäri kenttää.

Luoksetuloja leluilla, ensin kävin palkkaamassa pelkkää istumista, sitten muutama stoppi ja loppuun läpijuoksuja. Alkaa tosi nopeasti ennakoida stoppia.

Loppuun kunnon leikit. Ei tämä nyt tänään enää niin toivottomalta tuntunutkaan, nyt täytyy vaan muistaa etten lähde hiostamaan koiraa, kun se ei selvästi multa tulevaa painetta kovin hyvin kestä.