Pitkästä aikaa päästiin Aholaitaan Remmin vuorolle. Joka tiistai on muka ollut jotain, jos ei muuta niin sit ei ole autoa. Mutta nyt repäistiin itsemme sinne ja ihan kiva treeni saatiin aikaan.

Seuraamista lyhyet pätkät liikkurin kanssa. Puskeminen on loppunut, mutta kontakti ei tahdo pysyä millään. Otettiin sitten ilman liikkuria pelkkiä liikkeellelähtöjä ja muutamaa askelta ja lelupalkalla. Tätä lisää, tuli ihan uutta intoa kun patukka tuli kehiin.
Paikkamakuun Humppa suoritti samalla kun itse tuomaroin toisten luoksepäästävyydet. Oli aika kaukana autolla, mutta hyvin pysyi.
Luoksepäästävyydessä oli namit mukana, hyvin pysyi eikä juuri kiinnostunut tuomarista.
Luoksetuloon taas vauhtia pallolla, vauhtia kyllä löytyy mutta Humppa ei tahdo pysyä istumassa odottaessa, vaan tippuu maahan. Ehkä viidennen korjauksen jälkeen poistuin koiran luota peruuttamalla, tällä tavalla pysyy. Istuminen siis työn alle erikseen.
Seisomisia peruuttamalla. Ei olla tehty tätä aika pitkään aikaan ja oli epävarmaa, teputtelee aina pysähtymisen jälkeen. Tätä voisi tehdä myös lelulla, voisi tulla vähän sähäkämpi stoppi.

Koira kävi huilaamassa hetken autossa ja loppuun otettiin hyppyä. Tässäkin seisominen epävarmaa, reagoi mun liikkumiseen liikuttelemalla tassuja. Ehkä nopeempaa palkkausta ja palkka pelkästä seisahtamisesta, sitten pikkuhiljaa pidempää.

Humppa oli tänään hyvin kuulolla, kun tehtiin tarpeeksi kaukana muista ja tiheällä palkkauksella. Näin siis jatketaan.