Tänään pyörähdettiin Tuomarinkartanossa Helsinki KV:ssä. Mukavan helppoa, kun näyttelypaikka on naapurissa ja Kaisa lähti vielä pikku-Pinjan kanssa kenneltytöksi .

Karl-Erik Johansson Ruotsista tuomaroi bortsut kivan ripeällä tahdilla, mutta silti tarkalla syynillä.

Humppa sijoittui valioluokassa kolmanneksi. Luokasta tuli samalla myös PU-kehä, jossa näinollen myös kolmoseksi. Humpan tuloskehitys on kyllä huomattavaa, viime vuonna se osallistui kahteen näyttelyyn, ja sai molemmista EH:n. Tänä vuonna kolmesta näyttelystä on tullut kaikista ERI, SA ja vielä PU-sijoitus , mitähän kummaa sille vuodessa tapahtui? Nousujohteisuuden syy tuskin kuitenkaan on se, että tänä vuonna on kierrelty vähän pienempiä karkeloita... . Humppa on kyllä myös kehittynyt aivan valtavan hitaasti, nyt 4,5-vuotiaana se alkaa olla täydessä mitassaan.

Kesän kova kolmen näyttelyn turnee päättyi nyt tähän, messari on meillä vielä harkinnassa.

Arvostelu tänään:
Excellent type, excellent masculine head. Good ears. Brown eyes, good expression. Good mouth. Excellent neck & topline. Good chest. Excellent angulation, but turn front feet out. Excellent mover side ways, but very close behind. Excellent coat.


kuva: Veera Kiuru

Pikkupaimenen kasvattajaryhmäkin esitettiin, tuloksena 1. KP, ROP-kasvattaja. Mukana Pp Front Page News, Pp Smokey Robinson, Pp Go For It ja Pp Divine Comedy.