Oltiin Humpan kanssa talvilomalla viime viikko, ja sillä aikaa Helsinkiin tuli kevät. Lumiraja on karannut pihalla jo parikymmentä senttiä, ja kaikenlaista vihreää alkaa pilkottaa sieltä täältä. Vielä on kovin märkää, mutta tänään löydettiin jo pläntti suht kuivaa hiekkakenttää, jes!!

Lomalla suunnattiin tuttu kierros Kokkolaan ja Kivijärvelle, tosin minä tein mutkan myös Ouluun kummipojan ristiäisiin. Samalla reissulla ehdin käydä treffaamassa myös Humpan siskoja ja veljiä Miian luona, ennen kuin nämä pikkuiset ovat suunnanneet jo omiin koteihinsa maailmalle. Mökille suunnattiin Tampereen kautta, jossa olimme yhden yön Annen luona, ja otimme Annen matkaan Kivijärvelle.

Pääsiäiseksi tultiin takaisin etelään, ja ehdittiin lomailla muutama päivä kotonakin. Pääsiäisestä Humpalle jäi muistoksi mukava ripuli, jonka jälkiä yhä tänäänkin pesin lattioista... Valittaa ei auta, Humppa aiheutti kämppään kunnon kevätsiivon, ja tämä oli varmaan ensimmäinen kerta kun tällainen tauti pääsi yllättämään, joten helpolla on kyllä päästy. Toivotaan että pöpö, tai mikälie alkaa Tehobaktilla ja piimällä taittua.

Treenit on olleet vähissä taas... Mutta kyllä me reipastutaan. Tänään käytiin tekemässä oikein kivoja noutoja ja kakeja, luoksetulon stopit vielä vähän ontuu. Mutta mieli on oikein positiivinen, sehän se kai pääasia on :)