Kuulumisia vaan taas. Päivät tahtoo sujahtaa ohi semmoisella vauhdilla, ettei ole joutanut paljon päivittelemään.

Treenattu on, aika ahkerastikin jos tarkkoja ollaan. Tokosta on ajatukset yritetty siirtää BH-treeniin, kun mieli tekis kovasti ilmoittautua kokeeseen. Jostain syystä tässä vaan on paljon suurempi kynnys kuin tokokokeessa, en tiedä mistä moinen johtuu. Ehkä siitä fifty-fifty -mahdollisuudesta, se on läpi tai sitten se ei ole... Yleisesti ottaen asiat on ihan hyvällä mallilla BH-koetta ajatellen, paitsi että liikkeestä istuminen on ihan vaiheessa ja luoksetulon loppuasento on väärä. Istumista treenataan pysähtymisen kautta, ja luulen että se toimii kyllä kunhan Humppa saa vähän varmuutta. Nyt rojahtaa helposti maahan asti. Luoksetulossa on vähän muisteltu eteen istumista, näinhän me luoksetuloa alunperin opeteltiin. Ongelma on sama, mihin viimeksi jäätiin, eli Humppa kyllä istuu eteen ihan nätisti, mutta kun matkaa pidennetään, niin malttamattomuus lisääntyy. Ilman nopeaa palkkausta ehtii ennakoida sivulle menon, ja tekee sen vielä niin teatraalisella loikalla, että ei jää kyllä sokeammaltakaan tuomarilta huomaamatta :).

Luonnetestin jälkeen Humppa on taas vähän ontunut oikeaa takajalkaa, olisiko mökillä juoksennellessa reväyttänyt itsensä. Oireet ovat täsmälleen samat kuin 1,5 vuotta sitten, eli autosta ottaessa kävelee hetken kolmijalkaisena. Ottaa kyllä jalan sitten käyttöön, enkä liikkeessä huomaa mitään outoa. Aika fyssarille on varattu, mutta pääsemme sinne vasta parin viikon päästä. Tämän vuoksi on agissa kuitenkin otettu iisisti, viime viikon treenit jätettiin kokonaan väliin ja eilen käytiin hyppimässä matalilla esteillä, sekä tehtiin extra-hyvät lämmittelyt ja jäähdyttelyt. Valitettavasti rataharjoitus jäi meiltä käytännössä väliin, kun olimme viimeisinä ja aika loppui. Sitä mennään kuitenkin jossain vaiheessa treenaamaan kouluttajan kanssa keskenään. Muuten saatiin ihan kiva treeni, aitapyöritys - putki -treeni meni ihan mallikkaasti pienen pätkimisen jälkeen. Toisena treeninä oli putken hakeminen sokeasta kulmasta, muuten ihan kiva, mutta imu putkelle on niin hirmuinen että toinen este jäi jatkuvasti suorittamatta. Nyt ei uskalla kovin paljon agilityssä revitellä ennen kuin tsekataan tuo takapään tilanne. Ruokaan lisäsin Lyproflexit, kun niitä vielä purkin pohjalla on. Lisäksi Humppa on syönyt viikon kuurin merilevää teelusikallisen päivässä, ja hampaissa on kyllä selvää muutosta! Hammaskivi, jota jo pelkäsin joutuvani rapsuttelemaan pois, on vähentynyt huomattavasti ja hengitys on ihan raikas. Ihmekamaa!

Eilen ja tänään ollaan aktivoiduttu aamulenkkeilyssä, ja käyty reippaat lenkit. Aamutuimaan on sen verran vähän liikkujia, että Humppa on päässyt vapaanakin juoksemaan. Ainakin tähän mennessä aamuherätykset on tuntuneet mustakin ihanilta, töissä jaksaa paljon paremmin ja iltaisin uni maistuu :). Ehkä tästä toivutaan ensi viikkoon mennessä takaisin normaalirytmiin ja pika-aamupissatuksiin... Viikonloppuna etsittiin ja löydettiin metsää, ja tehtiin molempina päivinä kunnon lenkit. Oli ilo katsella pienen bc:n riemua, kun se hetken ihmeteltyään tajusi, että me tosiaan ollaan metsässä, ja hän tosiaan on vapaana. Mättäät vaan pölisi kun vedettiin rallia eestaas, välillä piti käydä mullekin kertomassa kuinka hauskaa onkaan! Ikävä metsälenkkejä ehti kyllä tulla, luulisin että sekä koiralla että emännällä.

Tässä blogin kirjoittamisessa voisi koittaa vähän aktivoitua, ettei tarvisi aina ihan koko romaania kirjoittaa. Kameran ulkoilutus on jäänyt tosi vähälle, alkaa päivät olla niin hämäriä ettei pokkari pysy Humpan vauhdissa. Muotovaliokuvan tulette tietysti saamaan, kunhan saadaan valionarvo ensin vahvistettua ja tarvittavat rekvisiitat hankittua!