Käytiin kävellen Ylistöllä remmiläisten näyttelytreeneissä. Siitä tulikin sitten 3 tunnin lenkki, loppumatkasta Humppa alkoi kävellä tosi kivasti hihnassa eikä edes jaksanut enää kiinnostua vastaantulevista koirista.

Näyttelytreeni meni yllättävän hyvin. Humppa otti kontaktia (ei siis tietenkään ravatessa, mutta ei häslännyt kuten yleensä kun muita koiria on paikalla) ja ravasi ja jopa seisoi ihan kivasti. Häntä oli taas iloisesti kaarella mutta sitä ehditään korjailla myöhemmin. Paikalla oli myös Rino ja Väinö -bortsut, eikä Humppa jaksanut räyhäillä edes niille. Enemmänkin se vaikutti vähän epävarmalta ja tunki syliin, haki selvästi musta turvaa. Mikä lie pikkumiestä jännittänyt.
Rinon kanssa otettiin monta ohitustreeniä, kun Humpalla ja Rinolla on vähän molemmilla tuota räyhäysongelmaa. Jyväskylän näyttelyssä ollaan poikien kanssa samassa kehässä, joten yhdessä treenailu tekee hyvää.
Vielä kun omat hermot saisi näyttelytilanteessa kuriin, niin voisin esittää tuota itsekin. Ehkäpä uskaltaudun jo jossain pienemmässä kehässä kokeilemaan...