Viikonloppu tosiaan vietettiin mun vanhempien luona Kokkolassa. Ai että siellä on ihanaa, pienen kävelymatkan päästä aukeaa isot pellot ja metsät, joissa riittää tilaa kirmailla.

Lauantaina ajeltiin aamupäivällä Kokkolaan. Iltasella käytiin tokoilemassa, tarkoitus oli käydä paikallisen koirakerhon kentällä, mutta koska en osannut ajaa sinne, jäätiinkin läheisen koulun pihaan. Nyt niitä ketjutuksia, ja hyvin mäni. Humppa oli ajoittain vähän pihalla, ja selkeästi palkkaamisen vähetessä kiinnostus perusasentoon vähenee myös. Kuitenkin palkka aina valaa uskoa, näitä treenejä nyt vaan lisää niin koirakin oppii, että kyllä se palkka sieltä tulossa on. Jäävät oli nyt oikein hyviä, en tiedä vaikuttaako häiriö vai mikä tuohon seisomiseen. Periaatteessa Humppa sen osaa, mutta aina ei vaan pysty.

Treenien jälkeen korkattiin pyöräilykausi (mikä kausi?? meidän eka kausi siis...). Käytiin lyhyt lenkki, Humppa varustettuna kuonopannalla. Ihan jees meni, alkuun meinasi pari kertaa kääntyä pyörän eteen, mutta lopulta ravasi oikein kauniisti. Pari koiraakin tuli vastaan ja ne ohitettiin ihan mallikkaasti. Ehkä uskalletaan täällä kaupungissakin yrittää.

Sitten vielä pitkä lenkki pellolla, ja sama tänä aamuna. Humppa on ihan mielissään Kokkolasta, tietää jo pihalle tullessa missä ollaan ja osaa miellyttää mun vanhempia ja niiden vieraita ;). Kovasti pitää isossa talossa vahtia missä kukakin menee, ja yölläkin oli käännellyt kylkeä niin äänekkäästi että äiti heräsi (minä en).

Ennen seuraavaa koetta pitää harrastaa liikkeiden ketjuttamista ja epämääräistä palkkausta kovasti paljon, luulen että sen puutteesta on tuo viime kokeiden epävarmuus johtunut.