...nimittäin treenejä ennen koetta. Kauhistuttaa ajatus lauantaista, ja tänään jännitin kun tajusin, että nää on viimiset "kunnon" treenit. Apua, miten ihmiset selviää hengissä noista, ja useat menee vielä uudestaankin?!?

Noh, kuitenkin. Suunnitelmana perusasentojen motivaatiota ja kestoa, luoksetulon eteenistumisen kestoa, liikkeestä jääviä lelulla ja hiukan seuraamista. Mentiin kentälle jossa ei olla ennen oltu, siellä oli aika paljon lunta mutta jäätiin silti.

Luoksetulo on aikamoinen murheenkryyni nyt. Eteenistuminen on erittäin epävarma, ja taas pitkältä matkalta Humppa törmäsi ja meni suoraan sivulle. Argh. Se ei vaan osaa sitä asentoa, vaikka se oli tyyliin eka tokoliike jonka se oppi. Noh, tulee se kuitenkin mun luokse, eikö se oo luoksetulo sillon...

Seuraaminenkaan ei ollut ihan parasta Humppaa tänään, vähän haahuilua yms. Ihan namilla ja tiheästi palkaten tehtiin, mutta silti se ehti haahuilla välissä.

Muut ok, perusasennossa pysyi rauhassa, tosin kontakti vähän pätkii. Liikkeestä jäävät on lelulla nyt tosi hyvät, kun peruuttamalla tehdään.

Tämmöistä tänään, lauantaina varmaan seuraa sitten tilitystä...