Nyt sitten häämöttää edessä joulukuun tokokoe, ja alkaa tehotreenaus. Eikä muuta kun tuumasta toimeen, ja parkkikselle.

Seisomiset; unohtunut ja TOSI epävarma. Ei meinaa pysähtyä millään ilman käsimerkkiä. Otettiin sitten kaikenlaista variaatiota; peruuttaen, hitaasta kävelystä, välillä palkka seisahtumisesta ja muutaman toiston verran kestoa. Parani kyllä, parhaat suoritukset tuli takapalkalla, eli jätettiin patukka lähtöpisteeseen ja seisahtamisesta vapautus lelulle. Tähän tarvitaan hurjasti toistoja että saadaan varmemmaksi.

Maahanmenoa leikkinä lelulla. Hetsasin leluun, käsky ja salamannopea (äh, no niin nopea kuin ohjaaja on... tiedätte kyllä...) palkkaus etutassujen päälle. Tosi nopeita toistoja saatiin, hyvähyvä.

Seuraamisen täyskäännöksiä molempiin suuntiin. Vasemmalta kääntyessä pepunkäyttö on aika vaihtelevaa, välillä menee erinomaisen hienosti mutta välillä sitten ei ihan niin hienosti. Tätä vois treenata lisää, olis sitten tositilanteessa varaa valita kummin päin tekee. Muutama toisto myös oikealle, hyvä & tiivis.

Loppuun rauhoituttiin ja luoksetulon loppuasentoon kestoa. Eli otin koiran eteen ja syöttelin siinä nameja. Aika hyvä, hyvä kontakti ja oli hiljaa ja rauhassa. Edestä sivullemenot voisi unohtaa nyt hetkeksi kokonaan, niin saadaan tää edessä oleminen varmemmaksi.

Humppa oli tosi hyvä tänään, koko ajan kuulolla. Seuraamisessa esitti parastaan, hyvä kontakti! Alussa puski vähän, mutta loppua kohti parani.