Tehtiin eilen pieni Suomea ristiin rastiin -rundi, käytiin moikkaamassa omia ja Humpan sukulaisia. Ensin suuntasimme Hattulaan Sadun luo, jossa tapasimme Humpan emän Willan (Pikkupaimenen Mercy Speedster) sekä siskot Nillan (Pp Sparkling Water) ja Valon (Pp Secret Garden). Mukana menossa olivat myös eno Laku (Pp Man In Black) ja serkkupoika Toffe (Pp Better Be Good).
Sieltä matkasimme Nillan ja porukoiden kanssa Marian luo Parolaan, jossa moikkasimme vielä Humpan isää Logania (Locheil Texas) ja siskopuolta Popia (Pp Look At Me).
Ja sieltä Urjalaan, jossa tapasimme Epun ja nöffit Uunon ja Börjen, ja sieltä lopulta Hartolaan oman kummitätini ja meidän kummipojan ja perheen luo. Aika ajamista, onneksi on kaksi kuskia ja hyvä auto!

Kuvasaastetta:

1301787.jpg
poika ja äippä-Willa

1301826.jpg
pikku-Toffe ja Valo

Porukasta Humppa kiintyi lähinnä äitiinsä, johtuiskohan siitä että aloitteli juoksujaan... Willasta oli kovin kiinnostunut myös veljensä Laku :)
Sisällä Humppa ja Valo löysivät yhteisen sävelen, siitä kiitoksena on Humpalla vekki silmäkulmassa. Kovin on pojalla miehekkäät elkeet narttuseurassa!

Urjalan keikka oli Humpalle aika kova pala, kun sai kimppuunsa kaksi urosnöffiä (en ole ihan varma näiden kavereiden seksuaalisesta suuntautumisesta...). Humppa katsoikin viisaimmaksi istua sohvalla meidän välissä turvassa.

Kiitokset kaikille mukavasta viikonlopusta, Humppa makaa naattina sängyn alla ja samaan joukkoon liitytään kohta mekin. Tai jos nyt kuitenkin sängyn päälle.

Viimeisenä vielä yksi kuva... mitäpä sitä muuta perhejuhlissa kuin

1301824.jpg
eno-Laku, äiti-Willa, sisko-Nilla ja Humppa